Originally Posted by
şahit
garanti ve akbankda büyük hissediyorum.
10 yılda bir gelecek cinsten.
garantinin grafiğini inceledim.
bikaç kademe daha ya düşer ya düşmez gibi sanki.
emin olmak için yarını görmek ilazım.
9 altına sarkacağını sanmıyorum.
yukarıda tek duş 12+
ama ben 13+ ya kadar beklerim sanki.
bence ve gelirse ve tutarsa.
pozun etkisi de olabilir pek tabi.
haylice garanladık.
925 ve civar köylerinden. asdas.

Garantide değil ama diğer bankalarda ve sağlam bulduğum hisselerde kamyonla mal aldım bugün(gerçi tek tek isim, isim yazmayınca biri çıkıyor... yok almamışınızdır diyor), yani bende de pozun etkisi olması lazım ama sizin kadar pozitif değilim. Yonca ve isc de aşağı yönlü kemiksiz bir %10 marj daha var BENCE. O kadar düşer mi? Bilemem. Bilsem, burdan kamyon dayamazdım :P Ama düşebilir duruyor teknik olarak. Ben planımı ona göre yaptım, düşerse faiz fln herşeyi bozar borsaya gömer ve üstüne yatarım. 5.5TL den yarınlar yokmuş gibi isc alırım. Gerçi bunları yazıyoruz diye, badem filan ilan ederler bizi. Malum short açan muhalif, hisseciler badem gibi bi algı yaratılmaya çalışıyor ya 
Bugün ki şelale mükemmeldi shortçular için. Bu olduğu sürece insanların short sevdası çok normal. Hakkaten kovalamalık bir olay. Pozisyondaysan çok keyifli bir doğa olayı haha... Short da ısrar eden ve kazananlara tebrikler. Bol kazançlar...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer İmleri