Ben stopsuz pozisyon acmam.
Conscum gazoz kapagi ile oynamiyoruz .extre at dediler atamadin . madem bu kadar islem yapiyorsun losev dekontu at dediler atamadinyani senin yadigin pozisyionlar dikkate bile alinmiyor . Ha extre losev dediler
Bende sana sunu soyluyorum Senin Viop da bulunan teminatin sayet varsa tabiki gazoz kapaklarindan bahsetmiiyoruz
benim cuzdanimda bulunan nakitin 3 de 1 i kadar bile yoktur
Hodri Meydan Kaybeden losev e 5000 bagislasin
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Böyle iddialara bayılıyorum..ama yanlış anlaşılır..20 bin puan shorttan kazandım diyen losev dekontunu atsın..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakfımız üzerinden esas gerekleri yapıyoruz şükür, ama buranın hatırı için de özel bir yardım daha yaparız inşallah..
Bizde gereği olursa stop yapıyoruz ama siz gibi değil genelde.. Bknz. hisse.net ar$iv 11-12 Mart 2020 diyarları..
Para mevzusunu sen gibi yaşayıp telaffuz etmek tarzımız değil Culpable..
Allah herkese gönlüne göre versin inşallah..
Bekliyoruz hocam dekontuSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısınız hocam kendime ediyorumSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
172 binden beri longsun hatta adamla inatlaştın iddaaya girdin resmen 172 binden yükselecek dedin, forumda herkes şahit oldu, üzerine her düşüşte long dedin tekrar inatlaştın, tepeden neredeyse 10-15 bin puan düştü, çıkıp adamdan özür dileyip, tebrik etmek yerine halen hakaret yazıyorsun, sonrada diyorsunuz ki ben ceza alıyorum.
Ben consun savunmacısı değilim ama adam düşüşü bildi, eğer ki tam tersi olsaydı o zaman burada küfüre varana dek etmediğiniz laf kalmazdı, el insaf diyorum sadece.
Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!
Yer İmleri