Sayfa 404/607 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. Arkadaşlar ben pek yazmam ama bu maliyet meselesine kafam takıldı/benim maliyet şimdiki fiyattan aşağıda peki ben zarar etmiş olmuyormuyum? Kardan zarar diye bir şeye inanmıyorum zarar zarardır neyse bu sıkıntılı günlerin geçeceği ümidiyle herkese bol kazançlar iyi günler dilerim.

2.  Alıntı Originally Posted by cengaver Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben pek yazmam ama bu maliyet meselesine kafam takıldı/benim maliyet şimdiki fiyattan aşağıda peki ben zarar etmiş olmuyormuyum? Kardan zarar diye bir şeye inanmıyorum zarar zarardır neyse bu sıkıntılı günlerin geçeceği ümidiyle herkese bol kazançlar iyi günler dilerim.
    Nakite dönüşmemiş (yani satmadığınız ) ne kar ın nede zarar ın hükmü yoktur.

Yükseliş dalgasında bu yüzden satmış kar bırakmıştım. İnanın kağıt kaliteli olmasa bu düşüşte duman olurdu

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

4. İşte tam da bu yüzden sıkı tutunuyoruz,eninde sonunda eski zirvelerini yakalayacak hatta geçecektir inşallah

5. 13 iş günü kaldı,brütten çıkmasına

6. Jant otokar piston alcar güzel durdular bu ortamda. Maşallahları var.

415 nere tavan nere maşallah

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

8. Son dakikalarda tavanı 10 krş bozmasını yarın için olumlu olduğunu düşünüyorum borsada bir sürpriz olmazsa jantsa sürpriz yapar inşallah

Sayfa 404/607 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •