Banada aynısını (koduna koduğumun kod ismini unuttum) hisse yoğun fondaydim karda iken satış verdim.Valörlü olduğu icin.Zarara geçince kapandı. Nalet olsun seni bir daha portföye sokanin dedim.
Hisse fonlarda da böyle bir sıkıntı varmış, ders oldu bize.
Gerçi bu bilinen bir şeydir de benim acemiligimden oldu.Kimseyi suçlamam.
ben TCD den özür diliyorum. iyi ki satış şubata kalmış. eğer satışı bugün yapılmış olsaydı zarar omuzlarımda kalacakti yarın yarısı çıkıyor. borsada döndüğüne göre zararı telafi edecek. bende TCD ye 1/3 olarak devam edeceğim.
ben TCD den özür diliyorum. iyi ki satış şubata kalmış. eğer satışı bugün yapılmış olsaydı zarar omuzlarımda kalacakti yarın yarısı çıkıyor. borsada döndüğüne göre zararı telafi edecek. bende TCD ye 1/3 olarak devam edeceğim.
Senin satışı kabul etmemişler sen ondan yirttin.
Benim gün içinde satış oldu.Aksam kapanış fiyatını baz alıyormuş, birde valör olunca eksiye girdim.
Benim gün içinde satış oldu.Aksam kapanış fiyatını baz alıyormuş, birde valör olunca eksiye girdim.
Her türlü fonda saat 13.30'a kadar(TCD yada TKF'de 13.00'e kadar) verdiğiniz sat emri o geceki kapanış fiyatından gerçekleşir.
Ama paranız T1 T2 T3 durumuna göre 1,2 yada 3 gün sonra gelir.
Hiçbir zaman satış fiyatı ileri tarihli olmaz.
Her türlü fonda saat 13.30'a kadar(TCD yada TKF'de 13.00'e kadar) verdiğiniz sat emri o geceki kapanış fiyatından gerçekleşir.
üstadım ayın 26 sında saış yaptım. öğleden sonra bir baktım karşısında iptal yazıyor. öğleden sonra tekrar sattım. belli bir zaman sonra yine iptal olmuş 27 sinde yine satış verdim sabahtan yine iptal olmuş. öğleden sonra verdim 1 şubat olarak beklemeye geçebildi
Yer İmleri