Sayfa 730/1003 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. mac 2.19
    oph 3.29
    suc 0.44
    kub 0.55
    ktm 0.55
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. Ktm %+0,545
    mps %+2,757
    mac %+2,193
    opb %+1,186
    sua %+0,238
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ben bu durumu TPF'nin güzel günlerinde TPF aldığımda farketmiştim.
    TPF içinde TCD'de vardı
    TCD ne zaman iyi bir artı yapsa TPF bir ertesi gün o artıyı yansıtıyordu.

Ordan kalma alışkanlıkla EIB'de böyle birşey olabileceğini farkettim.
    sn hellistheothers'ın incelemesiyle de bu durum netlik kazandı.
    Fon sepetlerinden soğumak için bir sebep daha. Stopaj avatajina ragmen tercih edilesi değil böyle şeyleri ust uste toplayınca.

4.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Fon sepetlerinden soğumak için bir sebep daha. Stopaj avatajina ragmen tercih edilesi değil böyle şeyleri ust uste toplayınca.
    Bu gecikmenin bir avantajı oluyor
    Az çok artı ve eksi yapacağı günleri kestirip ona göre giriş yada çıkış yapılabiliyor.
    TPF'de bunu kullanmıştık bir süre.

5.  Alıntı Originally Posted by sayong Yazıyı Oku
    Güncel Spk Bülteninden Fon hususunda dikkat çeken gelişme:

Aşağıda unvanlarında yer verilen girişim sermayesi yatırım fonlarının kuruluşlarına izin verilmesi ve katılma paylarının ihracına ilişkin ihraç belgelerinin onaylanması taleplerinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.

Fonun Unvanı

Albaraka Portföy Yönetimi A.Ş. Akıllı Şehirler Girişim Sermayesi Yatırım Fonu
    RE-PIE Portföy Yönetimi A.Ş. Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu

Saygılar,
    Hocam re-pie fonlarını nasıl alabilirim ya bir türlü bulamadım

6.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Hocam re-pie fonlarını nasıl alabilirim ya bir türlü bulamadım
    Adım 1 : Türkiye İş Bankası A.Ş. veya Akbank T.A.Ş’ de adınıza bir fon saklama hesabı açmak.
    » Adım 2: Re-pie Portföy Yönetimi A.Ş. ile Getir Fonu yatırımcı sözleşmesi imzalamak.
    » Adım 3: Yatırım miktarını Türkiye İş Bankası A.Ş. veya Akbank T.A.Ş’ deki hesabınıza yatırmak.
    » Adım 4: Re-pie Portföy Yönetimi A.Ş.’ ye fon alım talimatı vermek.
    » Adım 5: Fon paylarınızın bankadaki hesabınıza geçmesi ve günlük fiyat takibi.

7. EIB serüvenim şu an bitti. Satışı girdim. Bu getirisiyle Likit fon alırım ne yapacağını bilirim. Yok Bir gün önceden geliyormusmus. Totalde ne yapmış ki? Geç bir satış kararı aldım. Kendi hatam. Beklemek istedim. Olmadı Bir süre piyasası nakitte izlemekte fayda var.
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bu eksiyle birlikte eıb ppz nin getirisine düştü son 1 ayda neredeyse.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by sturk16 Yazıyı Oku
    EIB serüvenim şu an bitti. Satışı girdim. Bu getirisiyle Likit fon alırım ne yapacağını bilirim. Yok Bir gün önceden geliyormusmus. Totalde ne yapmış ki? Geç bir satış kararı aldım. Kendi hatam. Beklemek istedim. Olmadı Bir süre piyasası nakitte izlemekte fayda var.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hipoteze göre bugün satarak doğru yapmış olacaksınız. Çünkü dünkü artı getiri bugüne yansımış olacak. Eğer bugün borsa yine 3-5 bin puan düşerşe ptesi riskini almamış olacaksınız.

Sayfa 730/1003 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •