Sayfa 297/932 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

İyi akşamlar arkadaşlar

Endeksteki düşüşün tamamı geri alınamadığı için hala senet yakalanamıyor diye düşünmekteyim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2. İyi akşamlar. Güzel ve verimli çalışmalar dilerim
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    İyi akşamlar. Güzel ve verimli çalışmalar dilerim
    Teşekkürler...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    İyi akşamlar arkadaşlar

Endeksteki düşüşün tamamı geri alınamadığı için hala senet yakalanamıyor diye düşünmekteyim.
    Elinize fikrinize sağlık yeterli bilgi birikimim olmamasına rağmen ayceste düşüşe rağmen sizin çıkış noktası olan seviyede kapatmış olmasını manidar buluyorum buda sistemin çok iyi çalıştığını gösteriyor ayriyeten temel analiz ve borsa tecrübesi yüksek insanların görüşleri de sisteme daha bir kesinlik katıyor emeği geçenleri tebrik ediyorum ,bu konu üzerinde fikirlerinizi ve tartışmalarınizi okumaktan büyük keyif aldığımı belirtmek isterim iyi geceler

Bugün de düştük, bugün de bir sonuç alabileceğimizi zannetmiyorum. Günlük, haftalık ve aylık kapanışlara ait dosyalar hazırlanacağından yayın geç saatlere kalabilir. Şansınız bol olsun...

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bugün de düştük, bugün de bir sonuç alabileceğimizi zannetmiyorum. Günlük, haftalık ve aylık kapanışlara ait dosyalar hazırlanacağından yayın geç saatlere kalabilir. Şansınız bol olsun...
    Tahmin ettiğim şekilde raporlar boş geliyor. Teknik Analiz dosyaları BURADA

Kendi analizim bitince sonucunu yayınlayacağım...

7. Elinize sağlık Tolga bey,

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Tahmin ettiğim şekilde raporlar boş geliyor. Teknik Analiz dosyaları BURADA

Kendi analizim bitince sonucunu yayınlayacağım...
    Elinize sağlık Tolga Hocam

Sayfa 297/932 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •