Sayfa 746/1004 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Viop - XXX

merhaba,şeytan dürttü işte,son dakikalarda % 60 long oldum 1574 den,illa malla yatacaz

2. arkadaşlar bu amarikadaki borsasında bir hissede oynan oyunda rubin hot adı altında trampın parmagı olmasın aklıma böyle bir şey geldi

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    gelen k@r ile piramitleyen şortcu olmuştur tahminim.
    forumu açtım senin mesajı gördüm, eksik kalmayayım diye sembolik oranda short ekledim

mühim olan dayanışma, millet amerika'da işlem cemaati kurmuş, birlik olmanın sinerjisiyle büyük parayı sıkıştırıyo, biz de birlik olalım herkes short açsın, sonra telegram gruplarına sızıp -büyük çöküş geliyo herkes malını satsın hemen' diye propaganda yapalım, organize olalım, sn fcq77 de destek atarsa yıkırız bu tahtayı, direkt 1400

shortçu olmayanı sokmayalım foruma, dolar topiğinde öyle yapıyorlardı, doların aleyhine cümle kuranın kalbini kırıyorlardı, en olmadı bora bey racon kesiyordu, çok faydasını gördüler, doları 5'lerden 8'lere kadar sürdüler

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    reklamda gördüm.bazı banklara %18 faiz veriyor.

1500 endeks bir yıl sonra faizi eklersen zaten 1800 e yakın oluyor.

hatta özel tahvillerde %24-22 veren varmış.

siyasilerin hesabı gibi oldu ama

dostum nerden alınır bu nerde satılır bir yol göster...

%17-18 lerle uğraştırma bizi...

bu işin forumdaki adresi neredir...

matrikste bir bölümü varmıdır?

coronadan sonra risksiz yaşama geçtim...

5.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Piyasa yorumum şöyle

Fed pandemi vs dertleri için bok gibi para bastı
    Bu para ky nin elinde dünya finans sistemini tehdit eder hale geldi
    Robinhood,redditt, GME Vs işleri çok ilginç amerekinanın ky leri global palanın bi şubesini batırırmak üzere
    Bu durumda fed şok bir faiz artışıyla bu kadar bol parayla kontrolden çıkan finansal sistemi recover edebilir
    Borsalar vs bu korkuyla satıyor olabilir
    Olayın hiç de medyaya yansıtıldığı gibi olmadığını düşünüyorum. Manipülasyonu yapan başka bir fondur, danışıklı dövüştür, ya da başka hikaye vardır. Finans piyasalarında çalışan robotlar sayesinde ben artık manuel işlem ile uzun vadede getiri sağlanabileceğini sanmıyorum. Bu olay da "küçük yatırımcı isterse var ya..." algısı. Yoksa kahveden adam toplayıp Yunanistanı işgal ettik diyene inanacağımdan daha fazla inanmıyorum medyanın pompaladığı haberlere.

ABD firmalarında kısa pozisyon kayıpları 70 milyar doları aştı - Ortex verileri
    https://www.reuters.com/article/us-r...-idUSKBN29X1SW

Şimdi Reddit Yatırımcıları Gümüşü Hedeflemekten Bahsetti Ve Bu Her Şeyi Değiştirebilir
    https://www.reddit.com/r/wallstreetb...tm_name=iossmf

Reddit Traders Artık Gümüşü Hedefliyor:
    GameStop 4 Günde 82,3 Milyar Dolarlık İşlem Gördü ve Yıllık Küresel Gümüş Madeni Üretiminin 3 Katından Fazla Satın Almaya Yeter

https://kingworldnews.com/reddit-sil...-82-3-billion/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    dostum nerden alınır bu nerde satılır bir yol göster...

%17-18 lerle uğraştırma bizi...

bu işin forumdaki adresi neredir...

matrikste bir bölümü varmıdır?

coronadan sonra risksiz yaşama geçtim...
    özel şirket tahvilinden ben anlamıyorum..dün iki gözüm(yeni nick almış kostak diye) mesajında vardı.bu işleri çok iyi bilir..ZORLU HOLDİNGİN tahvili dedi. %24-25 vs. diyordu..bir arkadaşa tavsiye etti..mesajı forumda vardır..

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    özel şirket tahvilinden ben anlamıyorum..dün iki gözüm(yeni nick almış kostak diye) mesajında vardı.bu işleri çok iyi bilir..ZORLU HOLDİNGİN tahvili dedi. %24-25 vs. diyordu..bir arkadaşa tavsiye etti..mesajı forumda vardır..
    şu işi ben bir araştırayım bakım...

teşekkürler.

Sayfa 746/1004 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •