Sayfa 765/1004 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Çok tırstım.. Kaderime razı olup sesimi keseyim.. Ibanı mı atsam makarna kömür parası yollar mısınız?
    gönder de 3-5 kuruş atayım bari, madem bu kadar ihtiyacınız var neden olmasın ki.

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Elon en son bolivyada iktidar değişikliği istiyordu. Lityum için, yani adam tam serbestleşme savunucusu öyle zenginden alayım fakire vereyim diye bir tutkusu yok.

https://www.google.com.tr/amp/s/amp....yapariz-912544

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Elon musk burda kinaye yapıyor yalnız..

3.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    gönder de 3-5 kuruş atayım bari, madem bu kadar ihtiyacınız var neden olmasın ki.
    İhtiyacım yokta ne içiyorsunuz ne yakıp bu havayı soluyup bu kafa yapısına ulaşıyosunuz merak ettiğimden

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    elon g. afrika da doğdu yetiştirildi ve sadecene bi yüz
    soyadı gibi maske yani
    face off
    maske düşecek kel gorukecek
    Steve jobsta benzer biriydi. Bu adamların hayalleri, hedefleri var. Amaçları buna ulaşmak, regulasyonlar vs bu kişiler için sadece birer engelden ibaret. Ama hikaye romantik olsun diye biz kendi kendimize başka hikayeler anlatmayı seviyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

TEB yakın zamanda hatırlayın makası 3500e çıkarmak için 14bin poz açmıştı 15 dk içinde.

Foruma da yazdım hiç hoş şeyler olmayacak endeksle işim bitmiştir diye. Günlük 6 bin aşşağı 8 bin yukarı hareketler oldu. Maalesef düzen böyle... Zamanında robotlar ilk girdiğinde hayatımıza çok kişi battık vadeliyi bıraktık. Forumda da çokca var biliyorum.

İsterlerse spotu 1200e düşürür vadeli 1300e sabitler.

İyi oyuncu kötü oyuncu yok. Sadece hesap patlatma var. Gerçekçi olalım.

Gamespot benzeri bir şey yapmaya bizim gücümüz yetmez. Hele bizim ülkede hakkımızı savunacak bir kurum olduğunu hiç sanmıyorum.

Düzen yakışıksız. Batırmanın tek yolu düzenin dişlisi olmamak. Onu da yapamayacağımıza göre “Gamespot†örneğindeki konuşmalar sadece fantazi kalıyor.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    İhtiyacım yokta ne içiyorsunuz ne yakıp bu havayı soluyup bu kafa yapısına ulaşıyosunuz merak ettiğimden
    benim bir şey içtiğim yok, siz fazla uçuyorsunuz, ben gerçekleri anlatıyorum ama siz fantazi dünyanızın gerçek dünyada uygulanmasını istiyorsunuz. o da mümkün değil maalesef.

7. yok ya
    stiyf e ilk ameliyat dedi prof lar
    o da yok olmaz ben ilaç tedaviyle halletcem dedi
    halletti
    sıradan adam onlar
    egeli sen izmirlisin ya
    stiyf malatyali
    ama ghia yalan diyo
    suriyeli diyo
    yelaaaannnnnnn

8.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    benim bir şey içtiğim yok, siz fazla uçuyorsunuz, ben gerçekleri anlatıyorum ama siz fantazi dünyanızın gerçek dünyada uygulanmasını istiyorsunuz. o da mümkün değil maalesef.
    Siz öyle diyosanız öyledir.. Saygılarımla..

Sayfa 765/1004 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •