Originally Posted by
turkuazmavii
Buda uzaya çıkacak dostum. Fakat mesele şu ki o uzaya çıktığında biz o uzay mekiğinde olacak mıyız olmayacak mıyız?
o mekikte olmamamız için aç gözlü ODUN tahtacı ve avareleri bıktırma, yıldırma ve her türlü kirli oyunla hisseyi baskılıyorlar. Bu formunda hisse 7 Tl iken de bu şekilde muazzama yıldırma politikaları vardı. O zaman da yazmıştım ne kadar baskı varsa o kadar yukarı gidecek diye. sonra hisse 23 Tl leri gördü. inanmayanlar varsa geri ye dönük yazdıklarıma baksınlar.
Bist istanbulda bu hisse kadar pozitif olan bir elin parmağını geçmeyecek kadar hisse var. ama aç gözlü ODUN tahtacı ve avareleri bist 1100 seviyesinden bu yana bu hisseyi bilerek ve isteyerek bilinçli bir şekilde baskılıyorlar. Diyebilirsiniz ki bu hisse Bist endeksi ile doğru orantılı hareket etmiyor ! haklı da olabilirsiniz ama düşerken gayet güzel eşlik ediyor. :)
Uzun yıllardır borsadayım bu hissenin ODUN tahtacısı ve avareleri kadar aç gözlüsüne denk gelmedim. Her bir hissenin tahtacısının saygı duyarsınız veya duymazsınız bir tarzı vardır. Fakat bu ODUNl'arın ne karakteri ne de bir tarzı var. Sanki hasbel kadar eline bir para geçmişte bu hisseyi almış gibi davranıyorlar. O yüzünden yabancılar bile el çekti hisseden.
Kim el çekerse çeksin. Kısmetse daha 2 yıl vade ile buradayım. :)
Allah herkesin gönlüne göre versin .
Yer İmleri