Sayfa 624/883 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Son bir yıllık Vesbe takas değişimi animasyon olarak hazırlanmış, faydalı bir çalışma.
    https://www.youtube.com/watch?v=PdU1aFeXnsk

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
    İŞ YATIRIM VESBE ocak 2021
    yurt dışı çarpan iskontosu(-64)
    çarpan analizinde fiyatını belirlediğin işlem yapılacak şirketin çarpanını benzer şirketlerin çarpanıyla karşılaştırarak ne kadar tutarlı bir firma değeri belirlediğini görürsün ya da benzer şirketlerin ortalama çarpanını, işlem yapılacak şirketin finansal ölçümüne uygulayarak (çarparak) şirket değerini belirlersin.
    https://hizliresim.com/tQxZAo
    Grafik Yorumcusu

3.  Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku
    İŞ YATIRIM VESBE ocak 2021
    yurt dışı çarpan iskontosu(-64)
    çarpan analizinde fiyatını belirlediğin işlem yapılacak şirketin çarpanını benzer şirketlerin çarpanıyla karşılaştırarak ne kadar tutarlı bir firma değeri belirlediğini görürsün ya da benzer şirketlerin ortalama çarpanını, işlem yapılacak şirketin finansal ölçümüne uygulayarak (çarparak) şirket değerini belirlersin.
    https://hizliresim.com/tQxZAo
    Bir gün vesbe siz kalabildim.cuma günü bir miktar alışla ortaklığa devam.
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    Bir gün vesbe siz kalabildim.cuma günü bir miktar alışla ortaklığa devam.
    aşırı hırs rasyonel düşünceyi zayıflatıyor. spekülasyon özellikle yükselen fiyatlarda düşünüldüğü kadar kolay iş değil. bu pahalı ders defalarca benim başıma da geldi. on hareketten sekizinde kaybetmişimdir.( bırak bizleri geçmiş dönemlerde iflas eden spek.. ler bilinir) ben de çoğunlukla zararı sınırlıyarak tekrar aynı hissede alım yapmışımdır.. hatayı kabul etmek ise
    başarıyı getiriyor.. İYİ BORSACI BORSADA DUYGUSAL OLUNAMIYACAĞINI BİLİR VE MANTIKLI DAVRANIR.ZOR DURUMDAN KURTULMASINI DA BİLİR..
    Grafik Yorumcusu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
    mallanma zamanı yaklaşıyor mu?
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201

7. VESBE - Vestel Beyaz Eşya

Aralık ayında 470mil usd gerçekleşen Manisa ili ihracatı Ocak ayında 300milusd olarak gerçekleşmiş. Pek olumlu değil.

Hatta Aralık ayında 263m olan Manisa elektrik elektronik ticareti %56 düşüşle 115m olmuş. Pek olumlu değil dedim ama usd ve paritedeki geri çekilmeyi de düşününce bence oldukça olumsuz. Evet dönemsellik söz konusu ama bence artık bu fiyatların icinde bu yıllık satış artışı. Üstelik kar marjını törpüleyecek olan hammadde girdi fiyatlarındaki artış da çabası. Her ay bu rakamları takip etmekte yarar var. geçen seneki gibi yükseliş görürsek pozisyon alırız tekrar. Benden alan da kazansın.
    Son düzenleme : firklover; 02-02-2021 saat: 12:48.

8. Vesbeleri vestel yapmak mantıklı mi

Sayfa 624/883 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •