Sayfa 788/1004 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,297 - 6,304 arası.

Konu: Viop - XXX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,183
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Bu akşamdan gönder. Çünkü izlemeyeceğim.
    Birileri böyle yapıyor diye ben de mi yapacağım.
    Niye bu kadar tepki gösterdiğini de anlamadım. Ben hissemi borç vermek istemiyorum. Arkadaşlardan da bunu istedim.
    Bunun neresi kötü. Milyonlarca hisse var o ayrı.
    Milyonlarca var sen vermesen ne olur diyebilirsin. Ben işte o milyonlardan biri olmak istemiyorum. Reddediyorum. Redditçiyim

Teklifinizi reddediyorum.
    NONAME ve öncekli nicklerinin yanında Red listemde yerini aldın.
    Bear_Bull
    @BearBull26

impulsive hareket demişken eğer gerçekten pair trade olma şartlarını taşıyan bir çiftse bu impulsive hareketler yeni poz açmak için çok avantajlı.. hisselerden birisi ilk harekete diğeri gibi hızlı başlayamaz ama bir kaç gün içinde yetişir.. mesela garan ilk hareketi yapar, 2. veya 3. günde akbnk ona yetişir gibi..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. Olmayan parayla kredili mal alışına karşı degilsiniz ama olan parayla hisseyi ödünç alip satmaya karşıniz. Acikciyi sıkıştırınca sevinirsiniz parasını hatta servetini bile alırsınız. Oysaki senin servetin hiç bir zaman açık yapan adama geçmez ama açık yapaninki sana geçebilir. Açığa satanın aldığı riskin 10 da birini almayanlar açıkcilara kin kusuyor. Bana göre Gamestop olayında açıkci rasyonel davranmıştır. Zarar eden bir şirket var ve fiyatının düşmesini beklemek doğru olandır. Aç gözlü ve sinsice davranan redditciler ve balon teslanin sahibidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,183
     Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Bear bull abi aracı kurumun benim paramı kullanıp kullanmadıklarını nasıl anlarım neye bakmam lazım şimdiden teşekkürler
    senin paranı aracı kurum niye kullansın.

ya akşam senin hesabından repo yapar yada repo tutarı altında ise faiz fonlarından (zarar etmeyecek) 13:30 dan önce değerlendirir.

nema getirisi sadece ben kesinlikle nema/faiz vs istemiyorum diye hesap açarken belirten veya sonradan dilekçe ile iptal ettirenlerin getirileri kuruma kalır.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    orta vadeli alışlarımda blokaj koyarım.zaten 4/6 ay asla satmayacağım için problem yok.blokajin faydası,şeytana uyup al/sat yapmıyorum.

çözme işi 5 dakika.
    takasbnktan çözdükten sonra,aracı kuruma ilettim.onlarda işlem yaptı ve çözüldü...ama akşam çözerseniz sabah aracı kurumla irtibata geçmeden cozulur

6.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    senin paranı aracı kurum niye kullansın.

ya akşam senin hesabından repo yapar yada repo tutarı altında ise faiz fonlarından (zarar etmeyecek) 13:30 dan önce değerlendirir.

nema getirisi sadece ben kesinlikle nema/faiz vs istemiyorum diye hesap açarken belirten veya sonradan dilekçe ile iptal ettirenlerin getirileri kuruma kalır.
    Teşekkürler abi viop pay vadelide tutuyorum mevduattımı getirisi reopadan daha iyi sormak istedigim konum ise takas bank güvencesindemi arkadaş bulokacdan hahsedigi için sormuştum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,183
     Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Teşekkürler abi viop pay vadelide tutuyorum mevduattımı getirisi reopadan daha iyi sormak istedigim konum ise takas bank güvencesindemi arkadaş bulokacdan hahsedigi için sormuştum
    viop ta tutulan bakiyeler aracı kurumda değil zaten direk takasbankın kendisinde tutuluyor.
    Bear_Bull
    @BearBull26

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    impulsive hareket demişken eğer gerçekten pair trade olma şartlarını taşıyan bir çiftse bu impulsive hareketler yeni poz açmak için çok avantajlı.. hisselerden birisi ilk harekete diğeri gibi hızlı başlayamaz ama bir kaç gün içinde yetişir.. mesela garan ilk hareketi yapar, 2. veya 3. günde akbnk ona yetişir gibi..
    Ak/garan 1 bekliyorum diyelim. Bunun için Ak ın +5 garan ın +1 olması veya ak +4 garan -1 veya nötr olması durumundan bahsediyorum. Bu durumda önden gidene TP yapmak daha anlamlı evet. Ben genelde aynı sektör değil de aynı grubun hisselerini pair ediyorum. Ak versus sahol veya kchol vs ykbnk veya toaso vs arclk gibi gibi.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 788/1004 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •