Sayfa 654/996 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Forumun yazım kuralları vardır, o "silkeleme" değil "sirkeleme" olacaktı galiba?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by turkishlions Yazıyı Oku
    Dolar bu seviyelerden alınır mı?
    aracı kurum biraz daha bekle dedi,ne yapmalıyım?
    elimde biraz var zarar yazdı.
    Sana faydasi olur mu bilmiyorum ama, ben kucuk miktarlarda her gun aliyorum, 300 dolar'in altinda miktarlarda ama hergun, son 2 haftadir..

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    E 42 milyar dolar eksidesin,gel topla bu seviyelerden doları di mi.Yok olmaz ,tabi bayanlar önden,hele gavurlar çıksınlar da sonrası kolay.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Forumun yazım kuralları vardır, o "silkeleme" değil "sirkeleme" olacaktı galiba?
    Sirkeleme ,silkeleme ,aklım karıştı yahu,başka bir şey olacaktı gibi hatırlıyorum,bu ikisinden biri olduğundan eminmisiniz arkadaşlar,başka şık yok yani eminsiniz.

5. Vatandaş merak içinde 7 nin altı varmı diyorlar. Bende bilmiyorum diyorum. Bilsem hepsini dolarese basarım... Vatandaş sorgusu bir indikatör olabilir mi..

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İyi de selçuk geçer ne bilsin merkez bankasının gözü kara kumarbaz gibi vıop da oynayacağını veya batık aracı kurum gibi müşterinin parası ile dolarda açığa satış yapacağını.Selçuk geçer normal kurallarda oynanması gereken bir finans oyununda olması gerekenleri yazıyor.Selçuğa kızanlar resmen dolandırıcılık yapan olmayan dolarını satan merkez bankasına neden kızmıyor.Daha dün dünyanın en yüksek faizi ile gavura borçlanan merkez bugün 7.20 ye düşsün 200 günlük ortalama altında dolansın milletin dengesi bozulsun diye bir yerini yırtıyor.Bu çakallıkları olmasa dolarda 10 da olur 20 de.Biz bunu 1994 de yaşadık.
    Sonuna kadar katılıyorum,her türlüsüne,burada veya diğer mecralarda yok dolar -altın uçacak,kaçacak ,batacak diyene karşıyım,hiç bir hüstadı da takip etmem ancak son bir kaç yıldır kurumlar kanunla kendilerine verilen görevlerin ne kadarını yapıyor,ne kadar dışında hareket ediyor ona bakmak lazım.

Ayrıca paran son sürat değer kaybederken,sen doları doğal olmayan yöntemlerle daha ne kadar baskılayabilirsin ve bu balon patladığında bu millete maliyeti ne olur ona bakmak lazım

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu tip şaklabanlara ortam sağlayanlar maalesef yine bizleriz. Youtub denen kanalda bu tiplerin videolarını tıklamasak, yok olup gidecekler. Ama insan doğası gereği cafcaflı şeyleri hep merak eder. İzlerken de etkilenir.

Peki her şeyi anında tespit eden devlet yetkilileri , bu şaklabanları neden görmezden gelirler ? neden işlem yapmazlar ? Mesela Selçuk Geçer denen adam ; sözde muhalif, halktv, kanal1 de sürekli boy gösterir. Ama henüz bir soruşturma geçirmedi. Bence , bu gibiler tatlı su solcuları olarak karşı cepheyi yönlendirmekte başarılı elemanlar. İktidar bunları çok iyi kullanıyor. ( Dolar uçacak çığırtganlığı yapan muhalife dokunmayarak , muhaliflerin dolarlanlanması sağlanıyor olabilir. ) kendi cemaatleri zaten iletişimi çok güçlü olduğundan doların ne zaman alınacağını ne zaman satılacağını çok iyi biliyor. En iyisi kimseyi dinlemeden içsesinize göre işlem yapmanızdır.
    Herşey tamamda doların düşüp çıkmasını solculuğa sağcılığa nasıl bağladınız ex oldum

Eskiden yakın çevreme düğünlerde çeyrek altın takardım, herhalde artık, 5 litrelik çiçek yağı kucaklayıp gideceğiz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 654/996 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •