Originally Posted by Fuat Soylu Üstad siz 1 TL ‘ye hisse arıyordunuz BRKO diye bir şey var, Ytd üstadım o hisse hayalet gibi birşey. cin de olabilir. onlar bize bulaşmasın diye, bi elham üç kulhuvallahi ahad okuyoruz. teknik analiz bile yakalayamıyor. teknik analize kafa atıyorlar
Originally Posted by Fuat Soylu Odabaşı acaba dün DAGHL yi gördü mü? Üstadım kolonyaya size destek vereyim diyeceğim ama çok pahalı gözüm korkuyor Ayrıca Göltaş tavan yapmış bu niye gitmiyor? Çok mu primlendi, sizin beklenti medir Fuatim korkunun ecele faydasi yok Ala ala 180 k girmisim Yaniyorum fuatim Arma bakak fuatim Berfu Arma Ates dagli Kolonya İzle fuatim
Azer bulbul bir satirinda derki Allahin yokmu zalim ey ey ey Aha o zalim kolonya
Originally Posted by Webster Azer bulbul bir satirinda derki Allahin yokmu zalim ey ey ey Aha o zalim kolonya üstadım bu kolonya hangi hisse
Originally Posted by regal1 üstadım bu kolonya hangi hisse Xskon endeksi altinda biri ustadim Sizce hangisi 😀
gümüşe bak... dün %10 artıydı bugün %9 eksi....
Originally Posted by Webster Xskon endeksi altinda biri ustadim Sizce hangisi üstadım o aksakallı dedenin memleketi dimi. bildim mi
Originally Posted by regal1 üstadım o aksakallı dedenin memleketi dimi. bildim mi Aynen oyle ustadim Ortalama dusureyim diye Bir on lot bir on lot daha derken Girdim iceri
Forum Rules
Yer İmleri