Originally Posted by trust06 gümüşe bak... dün %10 artıydı bugün %9 eksi.... Agalar kaldirdigini cekiyor normal yani Bir defa ons duserken gumusun ucmasi ilginc
Originally Posted by Webster Trilc halka arz Odabasi lazim hemen Üstad kaçtan geçirirler pardon halka arz ederler bunu
Originally Posted by boschyatirim Üstad kaçtan geçirirler pardon halka arz ederler bunu Kactan gececeginin onemi varmi ustadim Verecekleri maks 1 klik hisse 😀
Originally Posted by Webster Aynen oyle ustadim Ortalama dusureyim diye Bir on lot bir on lot daha derken Girdim iceri üstadım, bilmiyorum farkındamısınız, bizim sisteme komşu olmanıza az kaldı...
Originally Posted by Webster Agalar kaldirdigini cekiyor normal yani Bir defa ons duserken gumusun ucmasi ilginc üstat şu altından da çıksaydın iyiydi....
Originally Posted by Webster Kactan gececeginin onemi varmi ustadim Verecekleri maks 1 klik hisse [emoji3] Damlaya damlaya bir bardak su olur anca. Ben okyanus hayal etmiştim. Hani derler ya. Bogulursan büyük denizde boğul diye. [emoji23][emoji23][emoji23]
Originally Posted by trust06 üstat şu altından da çıksaydın iyiydi.... Hic sorma ustadim Hanim cikarmadi beni İyi oldu ama Her aksam cemkirmem icin sebep cikti İckime de karisamiyor arada kayniyor 😀
Originally Posted by regal1 üstadım, bilmiyorum farkındamısınız, bizim sisteme komşu olmanıza az kaldı... Ustadim hangi sistem anlamadim
Forum Rules
Yer İmleri