Originally Posted by T/A Hangi hisseden dayak yedin Selim... ? Toplaşıp gidelim, biz de onları dövelim... bütün bist üstümden geçti desem yeridir. çok kalabalıktılar abi.Çoook... sayamadım bile
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir. " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Originally Posted by selimtogrul bütün bist üstümden geçti desem yeridir. çok kalabalıktılar abi.Çoook... sayamadım bile Bu kötü olmuş... Sîneye çekeceksin bu durumda...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
https://hizliresim.com/LGtWCg Citi lemese bari😊
Originally Posted by Dandanakan Tünaydın lar ara sıra uyucan selim benim gibi Büyük sözü dinlemek lazım. Originally Posted by Vosbaga Citi lemese bari Burası neresi sn Vosbaga benim başım döndü
Originally Posted by selimtogrul Büyük sözü dinlemek lazım. Burası neresi sn Vosbaga benim başım döndü Yaylada abi😊
Takip listem bu şekilde 142 civarina düşünce aldıklarım bunlardan sadece yayla istenileni yapmadı dandan abi
Originally Posted by Vosbaga Takip listem bu şekilde 142 civarina düşünce aldıklarım bunlardan sadece yayla istenileni yapmadı dandan abi Dayak yedik diyoruz sen YAYLA DİYON abi. biraz gevşesin namıssız. döneriz gene
[IMG]Takip listem bu şekilde 142 civarina düşünce aldıklarım bunlardan sadece yayla istenileni yapmadı dandan abi[/IMG] Bu da yavaştan rayına giriyor 4.30 üzeri daha güzel olur.
Forum Rules
Yer İmleri