Bakan Koca: Ülkemizde koronanın İngiltere mutasyonları dışında, 2 kişide Güney Afrika varyantı, bir kişide de Brezilya varyantı görüldü.
Bakan Koca: Ülkemizde koronanın İngiltere mutasyonları dışında, 2 kişide Güney Afrika varyantı, bir kişide de Brezilya varyantı görüldü.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sabır,sabır ya sabır,artık korkum gerçek teröristler yakında elini kolunu sallayarak gezecek,kaldı mı muhalefet bloğunda terörist ilan edilmeyen,değerli arkadaşlar olayları lgbt ye dayandırmaları da karşı cenahta bir blok olmasını engellemek,aynen Göbels taktikleri,onu gözden çıkar bunu gözden çıkar en sonunda tam biat etmiş bir ülke,benzerleri,İran,Pakistan,bana ne yahu adamın özelinden,beni her gün olan zamlar,kötüleşen yaşam koşulları,kapalı iş yerleri ilgilendiriyor,
Kimse kusura bakmasın ama muhalefet partileri ne işe yarıyor?
Koca: "Yükseköğretim kurumlarımızda yüz yüze eğitimin mevcut şartları dışında önemli bir hareketliliğe de sebep olabileceği unutulmamalıdır."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Birde twitter a o konuda bende çok kırgınım Sayın Turali nin verdiği linke tıkladım,ne kadar ''dövlötümün yanındayım,asalım,keselim yazanların bir tanesi dahi kendi resmini kullanmamış,isim zaten çakma,bir cümle dahi yazmayı beceremeyip aynı twiti kopy paste yapmışlar,twitter yeni bir trol temizliği yapmalı gerçekten...
Cumhurbaşkanı boşuna '' Biz Kılıçdaroğlundan çok memnunuz '' demiyor. Daha kendi milletvekilinin hakkını koruyamayan bir partiden hiç bir şey beklemiyorum. 2 tane kapı gibi gerekçeli AYM kararı olmasına rağmen ana sınıfı çocukları gibi , meclis başkanının bir şeyler yapmasını bekliyorlar. Adım adım milletin umudunu kaybetmesine sebep oluyorlar.
Baykalın by-pas edilerek özel getirildiğini , parti yönetiminin dizayn edilerek tüm muhalif grupların kontrol altında tutulmasının sağlandığını düşünüyorum. Yoksa millet peşine düşecek lider özlemi çekerken bu kadar çaresiz kalmazdı.
Bu çağda sizler modern ilaç ve medikal malzeme mi kullanıyorsunuz ? O zaman sızlanmayacaksınız zamlar karşısında. Dedelerimizin öğretilerini unutmayacaktınız ! Dişin mi ağrıyor ; nalbant halleder. Karnın mı ağrıyor ; yarım saat ahırda hayvanlarla vakit geçirirsen bir şeyin kalmaz. Gözüne bir şey mi kaçtı- battı ; yaşlı bir teyze gözünün içinde dilini gezdirerek çıkarır.
Az gelişmiş ülkeler uzaya giderken , bizim süper ülkemizde sizler ilaç ve tıpla uğraşıyorsunuz.....![]()
Yer İmleri