Sayfa 689/996 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı boşuna '' Biz Kılıçdaroğlundan çok memnunuz '' demiyor. Daha kendi milletvekilinin hakkını koruyamayan bir partiden hiç bir şey beklemiyorum. 2 tane kapı gibi gerekçeli AYM kararı olmasına rağmen ana sınıfı çocukları gibi , meclis başkanının bir şeyler yapmasını bekliyorlar. Adım adım milletin umudunu kaybetmesine sebep oluyorlar.

Baykalın by-pas edilerek özel getirildiğini , parti yönetiminin dizayn edilerek tüm muhalif grupların kontrol altında tutulmasının sağlandığını düşünüyorum. Yoksa millet peşine düşecek lider özlemi çekerken bu kadar çaresiz kalmazdı.
    bunlar höyt delikanlı ayakları, memnun olduğun adam hakkında 11 tane tazminat davası niye açarsın..?

3. Uhh...

Tezahürati kesmeselerdi ikinciyi bastırmışlardı...amma koydu ha..bütün kongre tarihe geçti...muhtemelen karşı tarafa gitti o küfürler telekonferanstan..

4. -Karşıdan da soruyomuş, Fahrettin kim bu amq lan..
    -Ne biliyim Sn Başkanım amq..

İkinci küfür geldikten sonra;

-Susturun da şunu, yeter artık amq rezil etti bizi..

Tezahürattan karşıyı ikaz edemiyorlarmış..
    -Bi durum lan amq..kim o sesçi, sesçi sesin açık kalmış laynn..

Tezahürat yapanların da kafa karışık;
    -Noluyo lan amq, bi bağırın bi susun..

Zincirleme...dalga dalga..

5. https://twitter.com/dw_turkce/status...18057122336769

Esnaflarıyla...Mehmet Ali Kırca...bi de personeller deseymiş tam olacakmış..bu akşam kafalar pırıl pırıl, hayırlısı

Biraz daha üstüne giderlerse, Sn Recep Tayyip Davutoğlu diyecek...

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayvayı yedim. Felçliyim bez için 180 TL tak sonda için hatra binaen eski müşteriyim 150 TL ilaç ve hastane katılım payı 100 daha dükkan açılmadı. Kuş gibi maaş ile. Ev kira değil ordan yırttım. Yoksa cami önüne çıkacam
    Allah sabır versin geçmiş olsun Sn Ayasofya 2005 bilmiyordum üzüldüm.

Liyakat neydi. Bunun güzel bir örneği olmuş. Diğer yandan gerçekten adamın yaptığı iş çok stresli bir iş o açıdan anlayışla karşılıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 689/996 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •