Sayfa 163/1002 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

1. Arkadaş bu virüs milleti bu kadar akıllımı?Ne zeki yaratıkmış yahu.

Kovid-19 virüsünün bu kadar fazla mutasyon biriktirmesinin endişe yarattığını söyleyen Prof. Dr. Midilli, "Virüslerin normalde ayda bir kere değişime (mutasyona) uğramasının bekleriz. Yılda toplam 24, bilemediniz 30 tane mutasyon biriktirmesi bekleniyordu. Ama şu son zamanda karşımıza çıkan bu üç varyantta, neredeyse bir yılda biriktirecek kadar mutasyon var ve bunların biz atalarını (aşama aşama geçmişini) görmüyoruz. Virüs evrimleşmesini epey ilerlettikten sonra karşımıza çıkmış durumda" dedi.
    https://www.cnnturk.com/turkiye/ucun...enuz-cok-erken

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Arkadaş bu virüs milleti bu kadar akıllımı?Ne zeki yaratıkmış yahu.

Kovid-19 virüsünün bu kadar fazla mutasyon biriktirmesinin endişe yarattığını söyleyen Prof. Dr. Midilli, "Virüslerin normalde ayda bir kere değişime (mutasyona) uğramasının bekleriz. Yılda toplam 24, bilemediniz 30 tane mutasyon biriktirmesi bekleniyordu. Ama şu son zamanda karşımıza çıkan bu üç varyantta, neredeyse bir yılda biriktirecek kadar mutasyon var ve bunların biz atalarını (aşama aşama geçmişini) görmüyoruz. Virüs evrimleşmesini epey ilerlettikten sonra karşımıza çıkmış durumda" dedi.
    https://www.cnnturk.com/turkiye/ucun...enuz-cok-erken
    Bunlara ragmen nasil turizm bakani bilmem kac milyon turist kesin diyebildi?
    Belki yine ucuslar durdurulacak
    Madem daha kotuye gidiyoruz

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yazliklar keza oyle
    Gecen sene 500 e satilan yazlik simfdi 1500
    benim dediğimde bu 500 liralık ev 1500 lira olduysa bu %200 demektir. ben diyorum ki en az %400 arttı

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim size guvenim tam ama
    Tcd nin yurtdisi islemleri turevleri vs sabah 10 a kadar netlesiyor sonra aciklanoyordi
    Degisti mi?
    üstadım ben görenlerden görüyorum epeydir. demekki değişmiş.neyin değiştiğinide bilmiyorum

5.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    benim dediğimde bu 500 liralık ev 1500 lira olduysa bu %200 demektir. ben diyorum ki en az %400 arttı
    Yani yokmu şöyle kelepir bir arsa.
    Al at kenara kokmaz bozulmaz
    Masraf çıkartmaz, depremde çökecek riski yok.
    Oh mis gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    üstadım ben görenlerden görüyorum epeydir. demekki değişmiş.neyin değiştiğinide bilmiyorum
    Sn regal o gördükleriniz hazırladıkları tabloya göre buldukları yaklaşık tahmini değerler.Tam net rakkamlar değil.

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Ustadim tcd benim yuksek ihtisasimdir
    Yanlisiniz var 😀

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yani yokmu şöyle kelepir bir arsa.
    Al at kenara kokmaz bozulmaz
    Masraf çıkartmaz, depremde çökecek riski yok.
    Oh mis gibi.
    Arsadan anlmaam
    Diyelim 200 eden arsayi bana 500 e caktilar
    Ne olacak?

Sayfa 163/1002 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz