Sayfa 934/1004 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Viop - XXX

  1. #7465
     Alıntı Originally Posted by Yersenkirschen Yazıyı Oku
    Sayın JAS,
    Ters aldığınız pozlar için kurumunuz herhangi bir teminat blokajı yapıyor mu? Teorik olarak olmaması gerektiğini biliyorum ama benim kurum sanki %20-%25 gibi bir teminatı bloke ediyor.
    Ek blokaj yok Dostum. 31 short teminatı sadece

    Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  2. Bofa demiş ki ;

    BLOOMBERGHT.COM INTERNET SITESINDE YAYINLANAN HABERE GORE BANK OF AMERICA'NIN HAZIRLADIGI SATIS GOSTERGESINE GORE, PIYASALAR UZUN ZAMANDIR GORULMEMIS BIR IYIMSERLIK ICERISINDE VE BU PIYASALARIN DOYGUNLUGA ULASTIGI ANLAMINA GELEBILIR.
    BANK OF AMERICA’NIN KENDI HAZIRLADIGI SATIS GOSTERGESINE GORE, WALL STREET STRATEJISTLERI AGUSTOS 2007’DEN BU YANA GORULMEMIS BIR IYIMSERLIK ICERISINDELER.

    GOSTERGE, STRATEJISTLERIN HISSELERE KARSI NE KADAR IYIMSER OLDUKLARINI OLCUYOR. EGER GOSTERGE 60,3’U GECERSE SATIS EMRI VERILMESINI SAGLAYAN GOSTERGE, SU AN ICIN YUZDE 58,4 SEVIYESINDE BULUNUYOR.

    GOSTERGE ARALIK 2016’DAN BU YANA NOTR BOLGEDE SIKISMISTI. BANKA, EKSTREM IYIMSERLIGIN DEVAM ETMESI HALINDE YATIRIMCILARIN S&P 500’DEKI CIFT HANELI GETIRILERINE ELVEDA ETMESI GEREKEBILECEGINI BELIRTTI.

    BOFA PAYLASTIGI RAPORDA, “2011 YILINDAN BERI ILK DEFA GOSTERGENIN SONUCU GELECEK 12 AYDA GETIRILERIN TEK HANEYE DUSECEGINE ISARET EDIYOR.” DEDI.

    FAKAT BOFA’YA GORE HISSE SENETLERI, GETIRILERI NEREDEYSE SIFIR OLAN TAHVILLER ILE KARSILASTIRILDIGINDA HALA CAZIBESINI KORUYOR. WALL STREET’TEKI YUKARI YONLU EGILIMIN DE SEBEBI OLARAK DUSUK FAIZLER BELIRTILIYOR.

    BOFA, GOSTERGENIN GELECEK 12 AY ICIN DUSUK GETIRI GOSTERMESINE RAGMEN SATIS GOSTERGESININ BU SEVIYELERDE OLDUGU ZAMANLARIN YUZDE 92’SINDE GELECEK YIL ICIN TOPLAM GETIRILERIN POZITIF OLDUGUNU BELIRTIYOR.

    BOFA S&P 500’DEKI NOTR DURUSUNU KORUYARAK YIL SONU ICIN 3.800’LUK BIR FIYAT BELIRLIYOR. PAYLASTIKLARI NOTA GORE, BANKA BELIRLEDIGI FIYATTA ISRARCI OLMASININ SEBEBINI FAZLASIYLA IYIMSER PIYASALAR VE DEGERLEMELER OLDUGUNU SOYLEDI.

    SOZKONUSU HABERE ASAGIDAKI LINKTEN ULASABILIRSINIZ:

    HTTPS://WWW.BLOOMBERGHT.COM/BOFA-PIY...ISINDE-2274049

  3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ek blokaj yok Dostum. 31 short teminatı sadece

    Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Grafik harika, her zaman keyifle izliyorum dostum bol şanslar..

  4. #7468
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Grafik harika, her zaman keyifle izliyorum dostum bol şanslar..
    Çok teşekkürler Sn Zinedrimed

    Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  5. 1637 boğalara destek attık kapanarak, izleyelim bakalım ne yapacak.

  6. bofa 600-700 eksiye geçtiğin günleri biliriz elini korkak alıştırma...


  7. Ben banka bilancolarindan çok anlamıyorum, genelde hizmet ve sınai şirketlere daha çok kafam basıyor açıkçası da o tarafta iddialıyım çünkü 5 senedir düzenli kazanan temel analiz sistemim var ama bu sene şu an %30 bankaya girdim portfoyde çünkü ya yükseliş yalan bankalar ucuz ya da yükseliş gerçek bankalar ucuz her türlü düşerse artık düşecek yeri kalmamış giderse gidecek yeri çok diye düşündüm.

    Ykb 2015 ten beri taşırım taşıma dahil maliyetim 1 liralarda ondan yana derdim yok diğerini de halk ekledim izleyelim bakalım. Ykb taşıma sebebim, banka olmasından ziyade ismen ve info gibi tr nin en büyük aracı kurumunu içinde bulundurması, aracı kurumlardan bu hareketlerini uzun süredir bekliyordum ismen vardı çıktım info ya girdim güzel gidiyoruz o tarafta bakalım.
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Banka bilançolarını iyi analiz etmek lazım...
    Garan beklenenden fazla karşılık ayırdığında kötü görünüyor tam tersi Akbank için geçerli...

    Ykb geçtiğimiz yıllarda çok daha problematik bilançolara ve 2. derece riske sahipti...
    Şu an bence de gayet iyi ve bankalar arasında Garan ve Ykb daha şanslı gibi herhangi bir atak durumunda...

    Garan 12.50 ve Akbank 10 liraydı Ocak zirvesinde , şimdi 10.20 ve 6.70 durumu var..
    Bu farkta açıkçası biraz dramatik...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  8. Yine klasik yüksek hacimle aşağı denedik, başarısız, pozum flat ama sinyal gelirse lönk olurum sistem hala shortta tabi o muhtemelen zarar edecek, bana da geliştirme imkanı çıkacak bu sayede. Veya belki haklı çıkar bilemiyorum.

Sayfa 934/1004 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •