Sayfa 939/1004 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,505 - 7,512 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    reis stressız yasam zevk vermez....adrenalın lazım bıze oda olmazsa ot gıbı yasam benım pencereden...
    Paran gittiği zaman kendi kendini muhasebeye çekiyorsun .....stres ve sonu hüsran.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Reis sen ne zaman geri gelion onu bunu bırak da Ben bırakırım artık çok sürmez.
    Ben daha gelmem, olmuyor ne yaparsak yapalım robotlar her zaman 1-0 önde

Belki stok. hocanın hedefine gelirse 1800 bist100 o zaman belki yani
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Paran gittiği zaman kendi kendini muhasebeye çekiyorsun .....stres ve sonu hüsran.....
    Kazanıyorsan çekeceksin ne seviyorsan ona harcayacaksın. Mümkünse sadece karı bırakacaksın. Yine de manuel trade in derdi çekilmez ve yapana saygım çok büyük.

4.  Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    Sizin 2020 sonu için altın 750 olacak diyen bankacının görüşlerinde değişiklik var mı?
    kım o bankacı bılmıyorum... kendısıne sormak lazım...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. Viop30 1660 olacak da ben zararı sıfırlamış olacağım... Hey yawrum hey.... Olaya bak yaw)))) ulen pala ulen pala, soktun mu sağlam sokuyon valla, çok hızlı... Verirken damla damla versiyon bize

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

6. Dip tepe 10 000 puan...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben daha gelmem, olmuyor ne yaparsak yapalım robotlar her zaman 1-0 önde

Belki stok. hocanın hedefine gelirse 1800 bist100 o zaman belki yani
    h.geldin bozkurt. bu oyunu bırakmak istiyorsan buraların kenarından geçmeyeceksin. robot da bu kadar büyütmeyin. elleri ile yapacakları işi robota yaptırıyorlar. sanki elleri ile yaparken beceremiyorlarmıydı?
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

eskiden tombul parmaklımız vardı, şimdi tombul bir robotumuz oldu
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 939/1004 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •