Originally Posted by trust06 IDH ile karşılık verdim Gogsumde yumusattim pasinizi suan sektiriyorum karsiligini yarin verecegum 😀
Gel vatandaş gel bugünkü tanzim satışlarda altın,gümüş,dolar yarı fiyatına.kapanın elinde kalıyor.
Originally Posted by Webster Gogsumde yumusattim pasinizi suan sektiriyorum karsiligini yarin verecegum altından iyi çıkmışsınız üstat .....
Originally Posted by aliserpil2005 Gel vatandaş gel bugünkü tanzim satışlarda altın,gümüş,dolar yarı fiyatına.kapanın elinde kalıyor. gramı 360 larda alırım
Originally Posted by trust06 altından iyi çıkmışsınız üstat ..... Aynen oyle ustadim ama bir bolkuk donecek yine sanki sebepsiz saldi
Originally Posted by regal1 Üstadım keriz silkeleme fiilen bitti. fakat. tozunu silkeliyorlar. pılı pırtıyı toplayıp öte yanna geçecekler. haftaya marşa basarlar. çok dik çıkacaklar diye düşünüyorum Sayın regal1, öte yan USD midir? Selamlar
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by Webster Aynen oyle ustadim ama bir bolkuk donecek yine sanki sebepsiz saldi Merkez Bankalarından biri yüklü altın sattı diyorlar iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by balık Sayın regal1, öte yan USD midir? Selamlar öte yan dediğim USD değil. Öte yandan kastım şu. şimdi bu yan da mal toplamak için aşağı basıyorlar. öte yanna geçincede, yani çıkış başlayınca da yukarı basacaklar. kademeleri yukarı doğru kaldıracaklar
Forum Rules
Yer İmleri