Sayfa 307/919 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    SİVAS
    Gönderi
    4,327
    12 aylık bilançonun tarihini bilen var mı arkadaşlar...? Teşekkür ederim.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    SİVAS
    Gönderi
    4,327
    #KRONT arkadaşlar kront -cisco system dedikoduları dolaşıyor bilen varmı bacayınalev sarmış haberimiz yok

Yukarıdaki açıklamayı kuşlu siteden aldım bilgisi olan var mı arkadaşlar?

3.  Alıntı Originally Posted by nugurlu Yazıyı Oku
    #KRONT arkadaşlar kront -cisco system dedikoduları dolaşıyor bilen varmı bacayınalev sarmış haberimiz yok

Yukarıdaki açıklamayı kuşlu siteden aldım bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Birisinin aklina google arastirmasi yapmak dusmus. Buna gore Kron ayni zamanda bisiklet de uretiyor, ayni zamanda linkedine gore de Python gibi bir programlama dili

aslinda daha neler var neler isvec merkez bankasina para birimi patentinin lisansini verdigine dair soylentiler de dolasiyor

yeter ki birazcik hisse almis olsun insan, hemen her sey pozitif oluyor, daha once gormediklerini goruyor ve pazarlamalar pardon yuce gonullu paylasilar basliyor. Bu tur elemanlar zaten once alip sonra arastirdiklarindan, sonradan bulduklari her seyi ilintileyebilirler.

ytd

4. O zaman gerçek bir haber yazayım.

https://www.bloomberght.com/sondakika/index/4

TVF / SÖNMEZ: BU YIL BİR TEKNOLOJİ FİRMASI SATIN ALMAYI PLANLIYORUZ -BN

5. Açıkçası Lütfü Yenelin sirketi istediği noktaya getirmeden satmasina dair bir düşünceye girecegini düşünmüyorum. Daha gidilecek cok yol var. Satilmayacak mal yoktur tabi ki ama düşük bir ihtimal bence. Olursa sirketi daha ileriye goturmek icin bir ortaklik olabilir ama oda cok mantıklı gelmiyor bana. Kront daha yeni yurumeye başladı koşacağı zamanlarda gelecektir. Spekulasyonlara cok bakmamak gerekir satislar yeni anlasmalar ile yoluna devam etsin 5 sene sonra cok farkli yerlerde gorecegimize inaniyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Açıkçası Lütfü Yenelin sirketi istediği noktaya getirmeden satmasina dair bir düşünceye girecegini düşünmüyorum. Daha gidilecek cok yol var. Satilmayacak mal yoktur tabi ki ama düşük bir ihtimal bence. Olursa sirketi daha ileriye goturmek icin bir ortaklik olabilir ama oda cok mantıklı gelmiyor bana. Kront daha yeni yurumeye başladı koşacağı zamanlarda gelecektir. Spekulasyonlara cok bakmamak gerekir satislar yeni anlasmalar ile yoluna devam etsin 5 sene sonra cok farkli yerlerde gorecegimize inaniyorum.
    Katılıyorum Hocam. Ama TVF'nin açıklaması sektörün önemi göstermesi açısından kıymetli bence.

7.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Katılıyorum Hocam. Ama TVF'nin açıklaması sektörün önemi göstermesi açısından kıymetli bence.
    Kesinlikle katılıyorum. Özellikle yurtdışı borsalarında işlem gören yabancı teknoloji hisselerinin durumuna bakıldığında borsamızdaki teknoloji hisselerinin ederinin çok altında fiyatlandığını söyleyebiliriz. Yerli yatırımcılar hala sanayi şirketlerinin ortalamasına göre teknoloji şirketlerinin PD/DD ya da F/K'sını yorumluyor.

Bu konuda doğru bir kıyaslama yapabilmek için Amazon, Tesla, Alphabet, Cyberark vs. şirketlerin ortalamalarını kendi borsalarındaki diğer sektörlerdeki şirketlerin ortalamalarıyla karşılaştırmak gerekir.

Örnek olarak; dünya araç satış rakamının %1'inden daha küçük bir pazar payına sahip olan Tesla'nın piyasa değeri, 9 dev rakibinin (Volkswagen, Toyota, Nissan, Hyundai, GM, Ford, Honda, Fiat Chrysler ve Peugeot) toplamından daha büyük bir rakama gelmiş durumda.

https://www.cnbc.com/2020/12/14/tesl...bined-why.html

TVF'nin Kron'un tamamını satın alacağını ben de düşünmüyorum. Ancak TVF'nin Kron gibi yerli bir teknoloji şirketinde belirli bir oranda hisseye sahip olmasını da mantıksız bulmuyorum. Sonuçta TVF bir yatırım fonu ve gelecekte değer kazanacağını düşündüğü bir sektöre ya da şirkete yatırım yapması hem o şirketin büyümesine destek vermek, hem de yatırımını değerlendirmek adına olumlu olacaktır. Sn. Lütfi Yenel de çok uzun süredir yatırım talebini dile getiriyordu. 2020'nin sonundaki bir röportajında ise benzer bir durundan bahsetmişti.

8. Evet Kobi girisim aralik sayisinda roportajini okudum.telekom ve siber guvenlik alaninda 2021 de birçok yeniligide hayata gecirecegiz gecen sene arge ye 15 milyon yatirim yaptik gibi seylerde soylemisti. Yani sirkete ortak olacaksa küresel bir sirket tercih edilebilir. Tvf nin ortak olmasi tabi ki yurt icinde ki satislarimizi cok fazla etkiler guzel de olur ama bana pek olabilir gibi gelmiyor. İnorganik buyume de ya bir abd sirketiyle ironsphere ortakligi yada bir satin alma olabilir gibi geliyor bunu da onumuzdeki yil ogrenecegiz gibi bir his var icimde bakalim merakla bekliyoruz. Hepimiz icin hayırlısı olsun.

Sayfa 307/919 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •