Sayfa 1065/1078 İlkİlk ... 6556596510151055106310641065106610671075 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 8,513 - 8,520 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Şöyle izah edeyim sna izci abim.
    Benim ruhum anarşist
    Terörist anarşist değilim. Fikirsel bazda anarşistten sözediyorum. her türlü kurulu düzene isyanım. Burada da kurulu düzene isyan ediyorum, başkaldırıyorum.

Ana fikir olarak her gün hap bir bilgi ve her gün bir hisse planlıyorum ne kadar süre başa çıkabilirim bilmiyorum. Ama destek veririm dersen. Aha şuradaki sandalye boş buyur abi.

Bu arada yanlış anlaşılmalara meydan vemeyelim selim terörist oldu demesinler

Anarşizm : Zorlayıcı kurumlara ve toplumsal bazlı hiyerarşilere karşı olmak anarşizmin asli ilkelerindendir ve ayrıca anarşizm gönüllülüğe dayanan bir toplumun nasıl işleyeceği konusunda olumlu bir görüşü ifade eder. Anarşist felsefeler arasında hatrı sayılır bir çeşitlilik vardır.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Bir Padişaha Abi çekeceğim hiç aklıma gelmezdi...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Şöyle izah edeyim sna izci abim.
    Benim ruhum anarşist
    Terörist anarşist değilim. Fikirsel bazda anarşistten sözediyorum. her türlü kurulu düzene isyanım. Burada da kurulu düzene isyan ediyorum, başkaldırıyorum.

Ana fikir olarak her gün hap bir bilgi ve her gün bir hisse planlıyorum ne kadar süre başa çıkabilirim bilmiyorum. Ama destek veririm dersen. Aha şuradaki sandalye boş buyur abi.

Bu arada yanlış anlaşılmalara meydan vemeyelim selim terörist oldu demesinler

Anarşizm : Zorlayıcı kurumlara ve toplumsal bazlı hiyerarşilere karşı olmak anarşizmin asli ilkelerindendir ve ayrıca anarşizm gönüllülüğe dayanan bir toplumun nasıl işleyeceği konusunda olumlu bir görüşü ifade eder. Anarşist felsefeler arasında hatrı sayılır bir çeşitlilik vardır.
    Gece geç yatınca veya üstü açık kalınca bende de aynı duygular oluyor. Akşam 22 de yatacan abi...Sen uykusuz kalmışsın...Bunun çözümü bu...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Gece geç yatınca veya üstü açık kalınca bende de aynı duygular oluyor. Akşam 22 de yatacan abi...Sen uykusuz kalmışsın...Bunun çözümü bu...
    La öyle değil be abi. Allah Allah .
    bak şimdi sevgili abim. Son 3 çeyrekte acaip bir akın oldu borsaya. Gelenlerin hepsi de telegram whats app ta ondan bundan duydyğu hisseleri alıp daha sonrada iki elini başının arasına alanlar dolu. Ben buna isyan ediyorum. Diyorum ki: gel kardeşim burda hergn bir hap bilgi bir de hisse veriorum. Öğren. Bunun için gerekli yeter şartlar var zaten. Bana kalırsa bu sitenin en iyi, en şeffaf teknik analizini yapan ADAM bizde. Aha buyur Dandan abim. sonracıma bu sitenin en paralı ve makara ADAM ı da bizde buyur Beyaz atlı. yalan mı ? Sonra her ne kadar misafir sanatçı tadında da olsa sen geliyorsun şuraya iki satır yazıyorsun. Eh yalan değil, seninde bu sitedeki en akıllı ve en iyi temelci olduğunu yüzüne söylersem ayıp olmaz. Yani ne var Tolga nın başlığında yazdığın iki satır yazıyı şuraya copy paste yapmak çok mu zor abi. Yani seni ikna edebilirim diye düşünüyorum. Hah olmaz abi dersen bizde sana transfer teklif ederiz. Zaten son 1-2 haftada sanırım takipçiler al verdiğimiz hisselerden accık para kazanmışlardır. Ne yani tutup ta sana ucundan verseler .. Verirsiniz di mi başlık takipçisi dostlar. Ne diyonuz. Koskoca izcan ı transfer edicez. Ses verin. Kaynanam ölsün ki giderim bak. Zaten başka yerlerden teklifler alıyorum.

Hayırlı Cumalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Cumalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
    Hayırlı cumalar üstadım. Günaydın.

İzci kardeşimizi burada daha sık görmek bizleri ziyâdesiyle mutlu edecektir...

Umarım burada da çalışmalarını paylaşırız bizlerle...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    La öyle değil be abi. Allah Allah .
    bak şimdi sevgili abim. Son 3 çeyrekte acaip bir akın oldu borsaya. Gelenlerin hepsi de telegram whats app ta ondan bundan duydyğu hisseleri alıp daha sonrada iki elini başının arasına alanlar dolu. Ben buna isyan ediyorum. Diyorum ki: gel kardeşim burda hergn bir hap bilgi bir de hisse veriorum. Öğren. Bunun için gerekli yeter şartlar var zaten. Bana kalırsa bu sitenin en iyi, en şeffaf teknik analizini yapan ADAM bizde. Aha buyur Dandan abim. sonracıma bu sitenin en paralı ve makara ADAM ı da bizde buyur Beyaz atlı. yalan mı ? Sonra her ne kadar misafir sanatçı tadında da olsa sen geliyorsun şuraya iki satır yazıyorsun. Eh yalan değil, seninde bu sitedeki en akıllı ve en iyi temelci olduğunu yüzüne söylersem ayıp olmaz. Yani ne var Tolga nın başlığında yazdığın iki satır yazıyı şuraya copy paste yapmak çok mu zor abi. Yani seni ikna edebilirim diye düşünüyorum. Hah olmaz abi dersen bizde sana transfer teklif ederiz. Zaten son 1-2 haftada sanırım takipçiler al verdiğimiz hisselerden accık para kazanmışlardır. Ne yani tutup ta sana ucundan verseler .. Verirsiniz di mi başlık takipçisi dostlar. Ne diyonuz. Koskoca izcan ı transfer edicez. Ses verin. Kaynanam ölsün ki giderim bak. Zaten başka yerlerden teklifler alıyorum.
    Düşüncelerin çok güzel. İnşaallah gerçekleşir...Şahsıma düşen emek kısmına vaktim el verdikçe hazırım. Hayırlısı bakalım...

Sayfa 1065/1078 İlkİlk ... 6556596510151055106310641065106610671075 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •