Kura karşı sigorta yapıyor şirket. Efes için kurun yüksek olması avantaj. Türkiye ayağını bıraktı şirket sürekli pazar kaybı ve AKP baskısı yüzünden gün geçmiyor ki saçma bir yasa ve yasak gelmesin. Kademeli olarak sektörün içine ettiler. 20 kadar satışlar yasaklandı. Sonrasında tekel lere hafta sonu yasağı daha önce 4 gün yılbaşı yasağında satış engeli. Zaten 3 ayda bir vergi.
Çocukluğumda çay bahçelerinde trenlerde her yerde satılırdı. Antalyada yaşadığım halde sürekli yasa kullanılarak muhafazakarların AKP politikası sonucu sektör öldürüldü. Vergiyle bayılan sektör zaman kısıtlaması yanında geçmiş yasalarla misal çevrede cami varsa satılamaz parkta plajda içilmez gibi yasaklar seri halde gelmeye devam etti.
2. Olarak tanıdığım almanlar artık onlar bile evde damaca da çatı katında şarap üretiyor geçen 20 damacana saydım. Vergi resmen sektörü öldürdü. Türkiye pazarından ümudu kesin. Rusya pazarı en önemli yer putin geçen acıklama yaptı en sevdiğim içki bira diye.
Bu arada bank of ve global 800bin döşendi satışı genelde 2 3 kurum yapıyor toplu mal çok dağıldı

MRX-W09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.