Stop olmasak nick gidiyordu o zaman başkan ne dersin
Ulan adama bak her gün 20 20 yiyor bundan olmaz diyen bizi okumayı keserdi iyi mi
Anlık yazmak gerçekten tehlikeli.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Stop olmasak nick gidiyordu o zaman başkan ne dersin
Ulan adama bak her gün 20 20 yiyor bundan olmaz diyen bizi okumayı keserdi iyi mi
Anlık yazmak gerçekten tehlikeli.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6. ay vade de dibe kadar verdi şeref yoksunu. GCM olabilir.
abiciğim adam koskocam bir çelik kasa koymuş oraya parayı alıp anahtarı çevirip şark diye kapısını kapattığında daha ordan o para çıkmaz. siz yok yana yatmasaydı, yok çamura batmasaydı, diye ancak bahanelere sığınırsınız. bence hisse vadelisi olur veya başka oyunlar olur bence daha mantıklı. bakın vadeli falan diyorumya inanın ondanda hiç anlamam. onunda kurallarını bilmem. çünkü mantığıma uymadığı için hiç ilgilenmedim. valla ben kendi adıma viop altın dağıtıyor diye tellal bağırtsalar dönüp bakmam. her halde bu esrar gibi eroin gibi bağımlılık yapan bir alet bağımlısının tedavi olmaktan başka şansı yok...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Yer İmleri