Sayfa 239/602 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, 2021 yılı için gıdalar iyi olacak beklentisi var sizce gıdalardan hangileri ucuz veya beklentisi yüksek. Penguen veya tukaş olabilirmi yada başka gıda şirketi..
    SOKM hissesini Mebes Bey takibine al

2.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    SOKM hissesini Mebes Bey takibine al
    Aynen. BIZIM market hareket etti şok marketler bu harekete katılmadı. Takibe alınacak...

3.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    ıeyho 1.70 beklentim var devam ediyor
    ieyho bence al unut 2021 de baslayan ralli n zaman biter bilmiyorum

4. Herkese selamlar. Yaklaşık bir aydır konuyu takip ediyorum. Çelik hocamızın isteği üzerine üye oldum. İsabetli tahmin- öngörülerinizi beğeniyle takip ediyorum. Başta Çelik hocamız olmak üzere emeği geçen, katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Bol kazançlar.

5.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    endeks 151.500 seviyelerine kadar düşebilir
    1517 mi hakan demek istedin aslında 5 dakıkalıkta dip yapmamıs mı ? ya da cok az daha düsme riski olup donme evet 1517 rakamı mantıklı ytd

6.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ieyho bence al unut 2021 de baslayan ralli n zaman biter bilmiyorum
    Evet, uzun yıllar yatırımcısını çok üzmüş kağıtlardan biri . Düşeni kırarak bu hafta onay aldı. Inşallah bilanço da bunu destekler. Yatırımları çok iyi . Gerçi iş patronunda bitiyor. Tamamen ona bağlı...

7.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Evet, uzun yıllar yatırımcısını çok üzmüş kağıtlardan biri . Düşeni kırarak bu hafta onay aldı. Inşallah bilanço da bunu destekler. Yatırımları çok iyi . Gerçi iş patronunda bitiyor. Tamamen ona bağlı...
    patronda aslında sonbahardan itibaren ara ara alıyordu bastaki banka onun islem yaptıyıysa tabi bakardım ama lot çok zaman alıcak bazı isler YTD ha bir de klasik kripto para piyasasında da var oldugu icin neydı ya ısıklar coın mi ne ordan da primlenir ))

8.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    1517 mi hakan demek istedin aslında 5 dakıkalıkta dip yapmamıs mı ? ya da cok az daha düsme riski olup donme evet 1517 rakamı mantıklı ytd
    aynen o seviyeler

Sayfa 239/602 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •