Originally Posted by cüneytt iyi tatiller Hocam; işfin, hatek, isdemir, reysaşgyo, sanel, çimsa ve kardeşi ne zaman takılacak oltaya acaba.. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz. İyi tatiller abi, İleriye dönük çok tahmin yapamıyoruz ama zamanı gelince (gelirse) buradan yayınlarız inşallah. Şansınız bol olsun.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Originally Posted by BJK Coccinella İyi tatiller abi, İleriye dönük çok tahmin yapamıyoruz ama zamanı gelince (gelirse) buradan yayınlarız inşallah. Şansınız bol olsun. Teşekkürler Bol Kazançlar.
İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur. FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
Originally Posted by cüneytt Teşekkürler Bol Kazançlar. Ben teşekkür ederim, herkese bol kazançlar.
Originally Posted by izci "Özel Tolga Teknokent Teknoloji Okulu" Mezuniyet töreni - Hayırlı olsun. Hayırlı olsun... İsim hakkı sahibi izci kardeşim, bundan uygun isim bulunamazdı sanırım... Tolga kardeşim başarılarınız daim olsun...
Originally Posted by pandacijyl Hayırlı olsun... İsim hakkı sahibi izci kardeşim, bundan uygun isim bulunamazdı sanırım... Tolga kardeşim başarılarınız daim olsun... Evet abi gerçekten güzel oldu. Hep beraber başarılı oluruz abi inşallah.
Originally Posted by pandacijyl Hayırlı olsun... İsim hakkı sahibi izci kardeşim, bundan uygun isim bulunamazdı sanırım... Tolga kardeşim başarılarınız daim olsun... Frigo yürüyor abi, Maşaallah.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Originally Posted by izci Frigo yürüyor abi, Maşaallah. pandacijyl abi; bereketli olsun, tebrik ederim.
Allah razı olsun dostlarım...full frigoldeydim bildiğiniz gibi...Rabbim nasip etti buraları gördük...hisselerin beşte birini 28.90 ortalama ile sattım...geri kalanları uzun vade tutmayı düşünüyorum... kısmet...
Forum Rules
Yer İmleri