Sayfa 745/996 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Arkadaşlar , buraya yazılan her yeni yazıda bildirim geliyor. haliyle merak ederek okuyayım diyorum. Bakıyorum ki ; bir lüzumsuz hepinizi provoke etmiş. Adamın sarı siteden ilanı kopyalamaya vakti yok ama her lafa cevap yazacak kadar mecali var !

Bunları hiç muhatap almadığınız da çok bozuluyorlar ve bir daha uğramıyorlar. PKK lı teröristler de baskın yapacakları askeri birliği test ederken ; kendilerine ateş açan birlikten tek tek sıkılıyorsa özel birlik diyerek kuyruklarını kıstırıp kaçarlardı. Ama en ufak taciz atışına şarjörleri seriye alıp boşaltan birliğe '' acemi '' gözüyle bakarlardı. Bunlarda öyle işte....

2. Oha cidden bu lafı etmiş! Ancak 10 15 bin pound geliri olan et süt yiyebilirmiş..

Oha embecillo oha!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Ayhan’a sormuÅŸtum ama neyse size de yanıt vereyim. 68 ülke gezdim 4 kitap yazdım, kendi halkını buradaki kadar gömen insanları tanımadım. OrtadoÄŸu gerçeÄŸi bu bir komÅŸunu ezerek kendini onlardan ayırma dışlama...dünyanın neresine giderseniz gidin fakir ve cahil insana denk gelebilirsiniz. Ben sizlerin de ne iÅŸ yaptığını merak ediyorum. Hergün bu foruma yazacak kadar vakti nasıl bulabiliyorsunuz merak ediyorum.
    Sanırım ırkçılık olan hiç bir ülke sizin gittiğiniz 68 rakamına dahil değil ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Mesela uk de 18 yaş altı neredeyse kızların hepsi 2. Bebeğine hamiledir nedeni devletten konut ve maaş yardımı almak...çoğunun babası belli değil zenginliğin gözü kör olsun...
    ulan abd den ingiltereye mi atladın sen dur en eski nikini tahmin edeyim mandrake mi
    bide g.t ahmet vardı bildin mi
    ha bu arada mahsus sordum ingilterede asgari ücret kaç para diye ben kaç para olduğunu biliyorum kişi başına gelirin kaç doalr olduğunu da biliyorum ama sen 10-15.000 paund alan et süt yer diyince 68 ülke değilde benim gibi 69 ülke gezseydin yada 4 değilde 31 kitap yazsaydın etmezdin o lafı derdim
    15.000 paund ha desene ingilterede kimse et yiyip süt içemiyor
    ha Türkiyede kişi başı 28 kğ et tüketilirken ingiletere 80 kilo üstü et tüketilir
    Türkiyede kişi başı 24 litre süt tüketilirken ingilterede kişi başı 100 kğ süt tüketiliyor bu inculuzlerin hepsi 15.000 paund üstü maaş mı alıyor sana göre
    gez 69 ülke yaz 31 kitap benim seviyeme gel öyle tartışalım
    bir halt olacağı yok.

ya bu adamlar salak ya beni salak yerine koymaya çalışıyorlar ben anlamadım
    15.000 paund almayan et süt alamazmış adamalr et ve süt tüketimi bizim 4 katımız
    ev ve gıda fiyatları 4 katımız olmasını tuhaf karşılıyor
    bir halt olacağı yok.

4 Kitap işini unutmayalım, aman ha.

Tengri vardı, telefonda japonca konuşurken aynı anda rusça yazışırdı, Kasporovla santranç maçı yapmıştı, rektör yardımcısı olup, boş zamanlarda mankenlik yapardı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Bazi insanlar,

Bazilari, Ingiltere'de yasamayi, Phd.sahibi gibi olmak gibi dusunuyor.

G.t Ahmet'te oyleydi, ABD de yasiyor olmak, onun en buyuk servetiydi, diplomasiydi.

Yasamlar bombos olunca, it gibi calismaktan baska cikisi olmayinca, boyle oluyorlar herhalde.

Gecen biri dedi, yabancilar icin Turkiye sahane bir ulkedir, herhalde diye.

Cok parasi olan icin de oyle olmali.

Sayfa 745/996 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •