Originally Posted by
Lithuan
Sadece MAC değil, TKF 'de de benzer bir performans var. Anlaşılan son dönemin havasını iyi koklayamadılar.
Doğru cevabı şuan için bilinmeyen soru: Eskileri geçmiş performanslarına güvenip tutmak mı lazım, yoksa yenilerin estirdiği rüzgarın peşinden mi gitmek lazım?
Sanırım çoğu kişi aynı ikilem içerisinde ve doğruyu yine sadece zaman gösterecek.
Evet, neredeyse kafamdakilerin özeti olmuş. Tkf'deki gerilemenin portföyünün büyüklüğü ve artık manevra yapmasının çok zor olması ile çok ilişkili olduğunu düşünüyorum ve kademeli olarak azaltıyorum , 2 -3 ay içinde sıfırlayacağım.
Belki elimdeki sepetteki hsyf'lerin yarısını değiştirip yeni döneme ayak uydurmaya çalışacağım ben de.
Ama bir yandan da bunlar geçmişte kendilerini uzun yıllar fazlası ile kanıtlamış fonlar. Soru işareti ve belirsizlik çok kafamda şimdilik.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri