Sayfa 21/1002 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Kripto çıkarmak 15 dk token çıkarmak 3 dk iş. [emoji3]
    kusura bakma ama eskişehirspor'dan bahsediyoruz, bu coin iş yapar.. süper ligten düşmüştü zaten şimdi 1.ligden de düşüyor, bi daha düşerse bölge amatörde.. yani takımın trendi en diplerde, ben böyle zamanda yaparım uzun vadeli yatırımımı, alırken kazanmayı tercih ederim

başkan demiş zaten bu sene düşeriz diye.. bi satıştan gelen 3.3 milyonla 14 milyonluk borcu kapattığı söylüyor gururla, alacaklılara %25 nakit öderim, bakiyeyi kapatalım demiş, kabul etmiş alacaklılar hemen.. bu demektir ki, daha yığınla borcu var kulübün, bu borç eskişehir esnafına tüccarına, seneye üniversiteliler şehre dönünce para üstü olarak eses token verecek esnaf, gençler de etherium bitcoin yanısıra eses token alıp satmaya başlayacak, kullanım yaygınlığı, spekler girecek tahtaya, bire yirmi prim yapar diye inanıyorum

2. Yine bir Kadıköy galibiyeti

Çok sıradanlaştı

3. Secbul abi şu coin işini iyice bi anlat yaw. Eses coin nedir. Eses bundan nasıl para kazanacak. Eses coini alan adam ne kazanacak. Piyasaların iyice boku çıktı mınçaka.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,177
    Blog Entries
    1
    Hiç fikrim yok eses tokenden veya coinden.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Cuma.../
    kımse mal satmamış, hatta para girişi olmuş..
    yalnızca satış algısı ,panık havası yaratıldı
    3-5 acemıden mal alındı o kadar..

farkındaysanız çok montanlı bır satıs yok, yanı kurumsal bır satıs olmamıs,
    satış tum kurumlara dagılmış, demekkı, panık satısı yapılmıs, ama karsıdakı alıcı uyanık,
    satanın malını almıs, dıkkat edersenız hscb de alıcı, aylardır alıcı oldugu gıbı..(Yorumlar)
    Aylarca yandik bittik edebiyati yaptiniz. O zaman terste kaldiniz. Simdi ise takip ediyorum son 2 haftadir gullik gulistanlik piyasa yorumlari. Maalesef yine kaybedeceksiniz..

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bu işin ustası olarak tanımladığım bazı arkadaşlar bu yaptığımın yanlış olduğunu düşünür, şu anda Aralık vadede teorik fiyat yaklaşık -%7.5 olduğu için. Yapılması gerekenin tam tersi olduğunu söylerler ve haklıdırlar. O halde neden bu yolu seçtim derseniz, bu işi 2-3 kez deneyip pozda beni rahatlattığı için diyebilirim. Şöyle ki,
    Belki öngörü, belki şans, belki tecrübe bilmiyorum ama endeksin çok büyük bir olasılıkla dönebileceği yerleri iyi kötü tahmin edebiliyorum. Bu konuda 2013 ten beri pek yanılmadım. (Şüpheye düştüğüm, umudumun azaldığı zamanlar mutlaka oldu ama direnince ki bu da ciddi bir teminatla oluyor, sonuç istediğim gibi oldu). Zirve yakınında olduğumuzu düşündüğümde uzak vadeden açtığım short poz ilk realizasyonda kâra geçtiğinde yakın vadede çok daha rahat bir şekilde poza girmemi sağlıyor. Hem hareket alanımı genişletiyor hem de, en önemlisi, ekran izlememin mümkün olmadığı zamanlarda poz kapatmak zorunda kalmıyorum.
    Yani sorunuzun cevabını, endeksi çift yönlü kitlediğimi düşünmenin beni psikolojik olarak rahatlattığı şeklinde yazabilirim. Altta verdiğim, son dipteki poz durumu ile şu andaki poz durumunda olduğu gibi. (Son tepkinin 1680 e, abartırsa 1700 e kadar gidebileceğini düşündüğüm için kademeli satışta olan 11 adet Nisan vade long elimde kaldı. Duruma göre ilk tepkide onları da elimden çıkaracağım, FDow düşündüğüm gibi hareket ederse.)

sayın Jas....teşekkürler.....
    şort ve long aynı anda açmıyorsunuz anladığım kadarıyla.....avantaj hangim yönde ise öne uzak vadeden açıp....düşüş başladı mı yakın vade mi açmaya başlıyorsunuz kontratları....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    sayın Jas....teşekkürler.....
    şort ve long aynı anda açmıyorsunuz anladığım kadarıyla.....avantaj hangim yönde ise öne uzak vadeden açıp....düşüş başladı mı yakın vade mi açmaya başlıyorsunuz kontratları....
    Piyasanın dönüş yapacağına dair kanatiniz oluşmaya başladığında uzak vadeden short açıyorsunuz..
    Uzak vadede hacim düşük olduğundan açma kapama zor olacağından pozisyonu sabit tutuyorsunuz...
    Piyasanın tersinize hareket ettiğnde yakın vadeden spread yaparak hadge etmiş oluyorsunuz...
    Böylece pozisyonu kapamak yerine yakın vadeyle korumaya alıyorsunuz....
    Piyasa yükseldiğinde uygun gördüğünüz yerlerden yakın vadeyi kapatıyorsunuz...
    Kısa pozunuzu daha yukarıdan açmış da oluyorsunuz. .
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by LeoTR Yazıyı Oku
    Hala haberlerle ilişkilendirmeye çalışanlar var. Gün sonu aracı kurum işlemlerini de ekleyelim:

03 Şubat - Çarşamba:

05 Şubat - Cuma

3 Şubat'dan 5 Şubat'a

Aracı kurum işlemleri karşılıklı. Makas tartışması da bu yüzden. Dayanak varlıkta pek kurşun atmadan çok kısa sürelerde karşılıklı işlemlerle makası 2500 puan +- esneterek manipülasyon yapılıyor. Her türlü robot var da piyasa düzenleyici makas robotu bu tür manipülasyonlara karşı neden yok diye düşünüyorum. Piyasa şartları diye savunan arkadaşlar bunun piyasanın doğası gereği olmadığını da görmeliler.

Teb dün normal seans 5200 civarı long iken akşam seansında 6000 uzun kapatarak eksiye geçti karşılayan ağırlıkla İş yatırım oldu. Bu da ek bilgi olsun. Yorumlamak isteyen buyursun.

Hafta sonuna long kaldım ama bu tip simetrik hareketlerde "genelde" ilk hareket tuzak olur. Sonraki hareket asıl yönü belirttiği için açıkçası rahatsızım. Ama bir yandan da nasıl olsa 1-2 güne 162-163 yapar orada kapatırım pozisyonu rahatlığı var ki bu rahatlık genelde yanılma göstergesidir.
    makas olayı sabit olsa piyasa kilitlenir.....makası alıcı ve satıcı belirler.....tabi vob da alıcı ve satılar çok büyük hileler ve psiklojik manevra riski ile şasırtılıyorlar...yatırımcının ritmini bozuyorlar........hele kontrat sayın çok ,zarar katlanmışsa hata riskin dahada artıyor.....onun için çok kaybedenler buradan bir daha işlem yapmamk üzere ayrılırken yeniler onun yerini dolduruyor.....ayrılanlar aradan zaman geçince aynı hatalar yapmayacam diye tekrar vob arenasına gelirler....bu döngü stresle devam eder....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 21/1002 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •