Originally Posted by
hasan polat
Şistemde diye prim sansını düşündügüm için bende aldım, Ben emekliyım ve bütün gün borsayı takiü ediyorum, sizler çalışan bütün gün meşguliyeti olan insanlarsınız Aldıgımız hissenin yükselmesine sevinip düşmesine üzülerek vakit geçirmek zor bir veya birkaç günlük trendleri çok dikkatli takiple, bu aşagı ve yukarı hareketleri yakalayıp, para kazanmanın verdigi haz çok ayrı Söze başlarken yukarıda elinde iheve olan var ise, diye başladım niyetim onların dikkatıni çekmekti
Bence elinde IHEVA olan varsa ve iyi yerden maliyetlenmişlerse onların dikkatini çektiğinizi düşünüyorum. An be an izlemesek de yine gözümüzün ucuyla takip ediyoruz abi. Kazanıyoruz da kaybediyoruz da bu işin doğası bu.
Söylediğiniz gibi devamlı takip etmek hem avantajlı hem dezavantajlı. Seans izleyen insan duygularına daha çabuk yeniliyor. Kendim defalarca kez yaşadım bunu. Umarım IHEVA öngörünüz tutar abi. Bunu Can-ı gönülden isterim.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Yer İmleri