Arama sonucu : 8015 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop-XXXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, dinlenmek lazım abi aynı gudubetlik bende de var,inat etme işte piyasada limon satalım
    Aynen, inat ettikçe batıyorum yaw. Hayır, bir de ben satar satmaz ekgyo 5% yaptı, beni mi bekledin bre deyyus diyesim geliyor. Ekgyo ile bugun hepten ayar oldum
    Bekleyelim, enerji toplayalım, sonra yeniden bakarız artık... Havlu atma zamanı

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Aynen, inat ettikçe batıyorum yaw. Hayır, bir de ben satar satmaz ekgyo 5% yaptı, beni mi bekledin bre deyyus diyesim geliyor. Ekgyo ile bugun hepten ayar oldum
    Bekleyelim, enerji toplayalım, sonra yeniden bakarız artık... Havlu atma zamanı

guc yetmez bofa ya o el bellı kım oldugu nerdeyse hergun emlak olurdu oyunumda maalesef yaklasamadım bugun reıs mujdeyı verınce kon bellı oldu.ınat bılırsın batırır bence bozkurt bayım gıbı yap bak o rahatlamıs

3.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    guc yetmez bofa ya o el bellı kım oldugu nerdeyse hergun emlak olurdu oyunumda maalesef yaklasamadım bugun reıs mujdeyı verınce kon bellı oldu.ınat bılırsın batırır bence bozkurt bayım gıbı yap bak o rahatlamıs
    Çok para kazandık bugün çok bereketli bi gündü, yönü bilince kolay oluy
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    afıyet olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aga ben eksi 250 kapatıyorum günü, bulaşmıyorum da... Beklemek en güzeli olacak.... Kıpraşmayayım bir süre

Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •