Sayfa 261/602 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ıhlas alan oldumu bu gün haftalık listede vardı ?
    Hocam yeni gördüm msj bende bin lot almıştım r olanı satacakmiyiz duracakmi

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    kripto takip edenler varsa eos sistem al verdi sadece kırılım bekliyorum 25.393 kırıldığı anla fizana gider YTD
    Hocam sağolun. Arada kripto da bekliyoruz sistemden. Doge leri verdik eos aldık beklemeue değer

3. OSTIM 4.05 desteğine değdi üzerinde kapanış olursa yakından izlerim.Otomotif yan sanayi çirketlerinden olan CEMTS cuma bllancoya kadar diri kalmaya devam eder diye düşünüyorum.18.20 de bir direnç var.Buranın üzerinde kalıcılaşırsa daha hareketli hareketler bekliyorum.KRGYO 5.88 üzeri kalırsa taşımaya devam ederim.ALGYO 26.13 üzeri kapanış olursa taşımaya devam ederim.YTD.

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    OSTIM 4.05 desteğine değdi üzerinde kapanış olursa yakından izlerim.Otomotif yan sanayi çirketlerinden olan CEMTS cuma bllancoya kadar diri kalmaya devam eder diye düşünüyorum.18.20 de bir direnç var.Buranın üzerinde kalıcılaşırsa daha hareketli hareketler bekliyorum.KRGYO 5.88 üzeri kalırsa taşımaya devam ederim.ALGYO 26.13 üzeri kapanış olursa taşımaya devam ederim.YTD.
    CEMTS bilanço açıklandı seans sonunda güzel bilanço bakalım nasıl yansıyacak

5. iyi akşamlar cümleten piyasa bizi üzdü bu gün neyseki eosla yüzümüz güldü

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi akşamlar cümleten piyasa bizi üzdü bu gün neyseki eosla yüzümüz güldü
    İyi akşamlar değerli hocam nasılsınız iyisinizdir inşallah kriptodan anlamadığım için ben piyasaya bel bağlıyorum 😂

7. Iyi aksamlar . Bankaları tutup . Diğerlerini bozdular . Gerçi bugün cemtas iyi bilanço açıkladı. Menderes enerji pay satışı yapacak haberi düştü...

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi akşamlar cümleten piyasa bizi üzdü bu gün neyseki eosla yüzümüz güldü
    Eos için tebrikler hocam. Eth den çıkıp ordan almıştım ordan da kar ettim. Sisteme başka takılan olduğunda paylaşırsanız çok sevinirim.

Sayfa 261/602 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •