Sayfa 359/718 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. günlük...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2. saatlik...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5. açılış...

6. kısa vade için 14 üzeri kapanış yeni bir ivme ! 12 altı kapanış yeni bir dip arayışına yol açabilir gibi görünüyor...

7. ılım abi geldim son durum nedir bir derinlik rica etsem..selam abi..

8.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    ılım abi geldim son durum nedir bir derinlik rica etsem..selam abi..
    kapanış bu gun dunle benzer gecti...

Sayfa 359/718 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •