Sayfa 902/940 İlkİlk ... 402802852892900901902903904912 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 7,209 - 7,216 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Selam Adem bey iki gün önce bende yakın takibe almıştım ama lotum az.
    Merhaba esma hanım. Hayırlı olsun ..dopru tercih olduğunu düşünüyorum. YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Merhaba esma hanım. Hayırlı olsun ..dopru tercih olduğunu düşünüyorum. YTD
    Prof hocam.epeydir uğramadı.Yoğunluğu olduğunu söylemişti.Umarım kendileri iyidirler.Merak ettiğimiz için arasıra sadece selam verseydi merakımızı gidermiş olurdu.

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Prof hocam.epeydir uğramadı.Yoğunluğu olduğunu söylemişti.Umarım kendileri iyidirler.Merak ettiğimiz için arasıra sadece selam verseydi merakımızı gidermiş olurdu.
    Valla bende çok merak ediyorum. Sağlığı yerindedir inş. .iş Yoğunluğu ise Kısa zamanda dönecektir. Bizi yalnız bırakmaz die düşünüyorum.Kendilerini tanımıyorum ama ,sanal alemde güvendiğim tek Ustad başka da tanımam.

4. [QUOTE=Adem13;5151736]Valla bende çok merak ediyorum. Sağlığı yerindedir inş. .iş Yoğunluğu ise Kısa zamanda dönecektir. Bizi yalnız bırakmaz die düşünüyorum.Kendilerini tanımıyorum ama ,sanal alemde güvendiğim tek Ustad başka da tanımam.[/QUOTE

Çok iyi niyetli, hoşgörülü ve yardımseven bir insan.Bilgi ve deneyiminden şüphe yok zaten.Yüreğinin güzelliğinden dolayı Rabbim heriki Cihanda güzellikleri nasip etsin inşaAllah.

5. [QUOTE=esma;5151747]
     Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Valla bende çok merak ediyorum. Sağlığı yerindedir inş. .iş Yoğunluğu ise Kısa zamanda dönecektir. Bizi yalnız bırakmaz die düşünüyorum.Kendilerini tanımıyorum ama ,sanal alemde güvendiğim tek Ustad başka da tanımam.[/QUOTE

Çok iyi niyetli, hoşgörülü ve yardımseven bir insan.Bilgi ve deneyiminden şüphe yok zaten.Yüreğinin güzelliğinden dolayı Rabbim heriki Cihanda güzellikleri nasip etsin inşaAllah.
    Bu kadar güzel temennilerden sonra ,Antrikot ısmarlar artık. Zaten sözü var. O yemeği yemeden bırakmam peşini )))))))))))))))

6. Esselocan beyden de hiç ses çıkmıyor. Tatlılarda o ısmarlayacaktı. Çorbalarda sizden o misss gibi ,afiyetle yeriz artık )))))))

7.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Esselocan beyden de hiç ses çıkmıyor. Tatlılarda o ısmarlayacaktı. Çorbalarda sizden o misss gibi ,afiyetle yeriz artık )))))))
    Yettim gari... piyasa tat vermiyor. Buralardayım arkadaşlar. Pandemi bitsin inş yemekte buluşuruz.

8. #trcas, #maktk, #nthol, #usak ve belalım #tknsa ile yola devam...
    ytd

Sayfa 902/940 İlkİlk ... 402802852892900901902903904912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •