Sayfa 129/1002 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Son zamanlarda 2013 e benzerlik korkusuyla her FED toplantısı ve Powell konuşması zamanlarındaki GERGİNLİK yine piyasalara yansıyacak mı. Bugün Powell konuşması olacak

2. Ereğli’ye 12 lira fiyat !
    Ve bu fiyat genelde orta vadeli bir hedef olarak veriliyor...
    Temettü, HRC fiyatları falan derken bu hedef bana burada herşeyi batıran bir arkadaşı hatırlattı...
    Gelse de 12 ye bu stresten bir süreliğine kurtulup Ereğli alsak...

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Ereğli’ye 12 lira fiyat !
    Ve bu fiyat genelde orta vadeli bir hedef olarak veriliyor...
    Temettü, HRC fiyatları falan derken bu hedef bana burada herşeyi batıran bir arkadaşı hatırlattı...
    Gelse de 12 ye bu stresten bir süreliğine kurtulup Ereğli alsak...
    bunu yazdım diye şimdi herkes bir yorum yapacak yok daha neler diyecek ama 10 lira olursa bile şaşırmam.

tabii benim düşüncem. illa olacak diye bir şey yok. yatırım tavsiyesi içermez.

4. EREGL ne olur nereye gider bilemiyorum, bir şekilde bugün yarın bilançoya kadar tutacaklardır...

Ama benim EREGL ile ilgili gördüğüm iki tane çok büyük problem var...

Bunlardan birincisi 9 - 11 lira aralığından çok yüksek miktarda alım yapan yabancının neredeyse aldığı malın tamamını 16.50 - 15.00 aralığında boşaltmış olması...

Yabancının boşalttığı bu malı karşılayan ve daha önce de yüklü alım yapan ( aslında tahtayı buraya getiren bes fonları ve yabancı kurumsal fonların alımyıdı) bes fonlarının gırtlağa kadar EREGL de olması...

Bilanço bir gelsin hele, sonrasında dikkatle izliyor olacağım...

aklıma ne geliyor, bunlar geliyordu gidiyordu uçuyordu kaçıyordu derken çaktırmadan satmak istiyor olabilirler. ben bu ykbnk 2.94 kırılmasına rağmen çokta fazla satmak istemiyorlar görüntüsü vermelerinden huylandım. görüntüye göre zaten piyasadada bir numara yok..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

SPOT

7. 1648 yeniden LONG..
    Verecek olsa verirdi şimdiye kadar diye düşünüyorum.

Yine xu030 ve 100 ü sıfıra kadar çekip bekletiyor..
    altı haşa yasak..

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bunu yazdım diye şimdi herkes bir yorum yapacak yok daha neler diyecek ama 10 lira olursa bile şaşırmam.

tabii benim düşüncem. illa olacak diye bir şey yok. yatırım tavsiyesi içermez.
    Yok Hocam niye öyle diyelim herkesin bir fikri var...
    Verge müthiş teknik ve takas analizi yapar ve söylediklerinde sonuna kadar haklı...

Ben temel olarak şunu söyleyebilirim; mevcut ürün fiyatları ile 2021 karı 8-8.5 Milyar gelebilir analizlere göre...
    Halihazırda son çeyrekte 1.5 Milyar ,ki 2 ye kadar yaklaşabilir , bir karlılık mevcut...
    Geçtiğimiz yıl temettüsü ile eğer Kümaş alımından dolayı temettü düşmezse 1.5 Lira bu sene temettü verir, seneye de yaklaşık bu kadar verse önümüzdeki 13 aylık projeksiyonda hisse üzerinde 3 lira temettü var...
    Şimdi 10 lira olsa düş 3 lirayı kaldı 7....
    Bilemedim...
    Naçizane ben yurt dışında tekrar ürün fiyatlarıyla alakalı bozulma olmazsa 20 leri beklerim...
    Tabi bu beklenti...
    Benim gözümde BİST’in kralı kendileridir ve bu yüzden küçük kardeşinden elimde bol miktarda mevcuttur ...
    Riskleri vb daha detaylandırabilirim ama genel fikrim bu yönde...
    Tabi ki tahminden öte değil...
    Bakalım nereye gidecek...

Sayfa 129/1002 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •