Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
Nihat, İnan bana anlatmak istediğin konuları zengin Türkçemizin içinde bulacağın bir çok kelime ile ifade edebilirsin. Ama niyetin başka ise buna da bir gün birileri dur diyecektir. Kelimeler arasına eklediklerini gayet net görüyoruz, tam din düşmanısının veya dinsiz ateist veya Ateşe tapanda olabilirsin. Ama bunları açık açık beyan etmene gerek yok. Borsa ile vahiy aynı yerde neden kullanılır. Bu son yazında değil öncekilerde daha fazla ve dine açık saldırın borsa kılıfı altında net olarak görülüyor. Tekrar edelim, dinsiz ateist olman bazı konuları bu şekilde açık açık diline kalemine almanı gerektirmez az saygı göstersen sorun da kalmaz.
Katılımın ve yorumun için teşekkürler. Ben aslında bu foruma 1 yıl önce girdiğimde, şubat 2020 krizini göremeyip, yanlış yorumlarımla, belki beni kaale alanlar oldu, benim gibi onlar da zarar etti, diye kendime hayıflanıp, yorumlarımı silmek ve forum katılımımı iptal etmek maksadıyla, forum yönetiminden yardım rica ettim, ama cevap gelmedi; herhalde çıkmam istenmedi. Maksadım kimseyi rahatsız etmek değil, böyle düşünen varsa, lütfen forum yönetimine şikayeten başvursun ve benim tüm yorumlarımın silinip üyeliğimin iptali konusunda yardımcı olunsun... Zira yorumlarımın ne kendime ne de olası dikkatli okuyucularıma zerre yararım yoksa fuzuli yer ve zaman işgali yapmış olmak istemiyorum.

Kasım 2020 ortalarına kadar gr-altın önce 535TL'yi gördü, sonra BİST-100 30 Ekim 2020'den sonra 1580'lere zirve yapınca 405TL'ye kadar geri çekildi. Faraza BİST-100 şayet 1750'leri roketlerse altın yaklaşık %30 gerilemeyle 370TL der, 350TL demez... Bekleyelim, görelim; (vahiy-tiyocuların zımni silahları olan) COVID-19 kapalı mekan arsenik gripal tozu, iterit/hardal savaş gazı beyin kanamalı felç, kobra kalp krizi zehir tozu, radyasyonlu diş abseleri, savaş ve suikast komplolarından da kaçınmaya çalışalım...

Bugün İşyatırım danışmanım, "Bugün yarın GARAN 10.80'e de çıkabilir, tekrar 9.72'ye de düşebilir," dedi. Şaştım kaldım, karar sizin!..
Emeklilerin türkiye ve dünya hostel gezginci sportmen misyonunu teşviklemeyen, desteklemeyen, aksine engelleyen: Ey, şirk şirket organ organizma, aile okul işgören organizasyonu koşulmaz, yegane kalleş kadim külüstür yağ fıçısı bok çuvalı ossuruk tulumu hepobur kıyamet felahçısı tenezzülsüz nirvanacı kalleş fırıldak ibnirospu!.. Lanet olsun sana, allah belanı versin...
[https://github.com/mnihatyavas, https://mnihatyavas.wordpress.com/]