Sayfa 272/602 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by YushR Yazıyı Oku
    Çelik hocam sekur yüzde400bedelsiz açıkladı hisse 45.54geldi bir değerlendirme yapabilirmisiniz teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    hisse bayağı yükselmiş devam edermi ?bilemiyorum takip etmedim

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bu gün sıkıcı bir seanstı biz 3.5 yine kazandık ALLAH bereket versin ulusa seslenişi bekledim kaç saattir bir acıklama yok
    Sınırötesi harekatta şehit verdik ya ondan açıklama ertelenmiş olabilir belki Hocam..
    Ya da bazı gelişmeler iyice netleşince açıklanacaktır...

3. Yurtdışı operasyonda terörle mücadele sırasında Şehadet şerbetini içen Yüzbaşı Burak Coşkun ve Astsubay Harun Turhan yiğitlerimize Allahtan rahmet, başta kederli aileleri olmak üzere Türk milletine sabırlar diliyorum.
    Başımız sağolsun.
    Şehitler ölmez, Vatan bölünmez.

Hayırlı geceler. Hocam katmr ve yayla ile ilgili görüşlerinizi alabilir miyiz acaba?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Yurtdışı operasyonda terörle mücadele sırasında Şehadet şerbetini içen Yüzbaşı Burak Coşkun ve Astsubay Harun Turhan yiğitlerimize Allahtan rahmet, başta kederli aileleri olmak üzere Türk milletine sabırlar diliyorum.
    Başımız sağolsun.
    Şehitler ölmez, Vatan bölünmez.
    Allah rahmet eylesin başımız sağolsun

LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by tafa Yazıyı Oku
    Hayırlı geceler. Hocam katmr ve yayla ilgili görüşlerinizi alabilir miyiz acaba?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yayla elimde var zarardayım trend dibinde yukarı harekete geçmesini bekliyorum 4.06 altında kapanış yapmaması lazım yapsada beklicez artık sabırlı olmak lazım
    katmr güzel pirim yaptı biraz dinlenmesi lazım ytd

7. İyi geceler. Çelik hocam, Emkel ve tuclk hakkında değerli görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    hisse bayağı yükselmiş devam edermi ?bilemiyorum takip etmedim
    Lot miktarı az birde yurtdışından bu ay üretim kapasitesini yüzde25artıracak makine gelicekti bedelsiz verme tarihi belli değil bilançosu belli değil acaba üç haneleri görürmü diye hayel kurdum hocam birde yüzde 400bedelsizi çok iyi sizin engin tecrübeniz artı grafik ne der hocam çok merak ettim sağolun varolun hocam..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 272/602 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •