Derdin ne anlamadım kardeşim...
Canlı poz koymuyorum..koyduk ne oldu..gene bildik.. malûm şahısla bile paraleldik..
Neyse ne..
Senin gibi özelden mi atayım..benim neler bildiğimi bilmeden bu işi bırak mı diyeyim sana[emoji16][emoji16][emoji16]
Yanlış anlamada bayadır uğraşıyorum.. maksat vioba entegre edebilmekte.. edemiyorum..yoksa mevcut tarama vs de sidik yarışına girecek değilim.. yetişemezsin..
Beni bilen biliyor ağa.. saydıklarının içinde şahit çok..
Benim.derdim.sen değilsin ki bir tek senmi varsın..
Hiç bir grafigimde tutarsızlık yok..
Millet burda 20000 puan yerken ne oluyoruz ağa diyen ilk kişiyim.. o zaman nerdeydin sindomad dışında kimse bir dakka demedi.. saydıklarının içinde dahil..
O kahraman oldu biz egolu..
Neyse..
Özetle benim ne yaptığımı bilmeden yorum yapma bana ...yaz robotu alayım..
Gözü gören koşullu attığımız stratejiyi görüyor..
Sizin gibi şu şunu keserse al vs demiyoruz ağa o işleri geçeli yıllar oldu...
En iyi sistem vievde yazılıyor bilginize ideali bilmiyorum ama matriks çöp onu biliyorum..
Sen yanlış anlaya devam et..
 Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
1639 dan cort açtın sonra da 1652 lonk e mi döndün? Uf zarara bak. Gecmis olsun kardeş.

Ben 1648 lonklere 1640 ek yaptım ama yazamadım tabi yoğun bir gündü, olsun ekleri hiç saymayalım 30 kontrat 1648 lonk üstünde oturuyorum hic kıpırdamadan hadi hayırlısı.

Ben bu forumda sindoma olsun zinedrimed verge Bozkurt akcay şahit cons abka gundi baba secbul bear abi daha aklıma gelmeyen bi suru kişi hepsini çok dikkatle okuyorum hiç grafik filan da koymasınlar ince ince bakıyorum ne demiş diye ama mesela senin grafiklere hiç bakmıom bile anlatabiliyor muyum bilmiyorum benim suçum mu senin suçun mu

Bi de gelmiş dion yok sistem çok kod söyle böyle açacam ağzın açık kalacak girme işte şu toplara yavaş yavaş oku öğren; bak diom kol gibi zarar ediyorum günlük 20 30 masada bırakıp kalktığım çok, çok üstünü kazandığım da çok, sen grafik koyuyon yok altı yok üstü. Canlı poz yaz arkadaş yazamiosan da yazma rahat ol bosver kasma..

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.