Sayfa 172/1002 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yonca saatlik bar sata dönmemesi için 10.13 üzerine atması gerek önümüzdeki saatten itibaren,
    Bu teknik dönüşü yapamazsa 9.95-9.80 önümüze gelebilir.
    İlk istasyona geldi
    yukarı aldı 9.95 altı satış daha hızlanır.

çizer bu uyuz şimdi 167 ye kadar.
    düşecek düşmesine de, bizi indirsin tepesinden diye uğraşıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sağlık olsun abi
    Kimsenin elinden zorla mal almıyoruz sonuçta
    dogru söylüyorsun abi karını görünce sen ne yapacagını bilirsin

4. Arkadaşlar haftalık dth lara bakarken, manşete değil detaya bakın.

Veriden, parite etkisini ve ons altın değişimini ayıklayıp, net değişime bakın...2,1 milyar azalıştan bu etkileri ayırıp, net değişime bakınca azalma 850 milyon usd...büyük bir değişim sayılmaz.

7 civarında dth larda çözülme duraklar, büyük ihtimal 7 altına inersek MB alım ihalelerine başlar...6,9-7 arası güzel bir dip yapabilir usdtl.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    dogru söylüyorsun abi karını görünce sen ne yapacagını bilirsin
    Beni görünce ücbeş gademe çizdi yukarı, cok zalım bu yoncanın sipekisi mal gelmedi malesef abi
    Hamdım Piştim Yandım

6. Hahahaha doğru dersin hatalı yazdım bu kadar fevriyete gerenk yok ben temelciyim ama banka temelinden pek anlamam hep söylerim. Yine de hulk ve ykb taşıyorum bilmeden para kazanırız bakarsın iyi mi
     Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Güzel abim sen konuşma istersen. Daha 4 işlemi beceremiyorsun, bir de bilgi, akıl ve tavsiye dağıtıyorsun tahsisli sermaye artışıyla defter değeri artmaz.

Hadi onu geçtim defter değeri payda da. Defter değeri artınca pd/dd artar mı, azalır mı? Yahu bir alem bu forum. Eskiler başkaydı, Alenichev i bile özledim. Boş adam değildi.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Sn. Deniz43 çok güzel detaylı yazmış zaten pek değişiklik yok.

Uzun süre yataya bağlaması lazım dolaro ne yukarı ne aşağı o zaman hareket olabilir belki ama ona da kendi gücü yok taşıma paraya güvenmesi lazım.

Bu arada 165.xx tüm lonkler flatlenmis iş güç var bakamıyorum. Halk alım yazmıştım gelmiş. Akşam bakarız artık herkese bol kazançlar.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Arkadaşlar haftalık dth lara bakarken, manşete değil detaya bakın.

Veriden, parite etkisini ve ons altın değişimini ayıklayıp, net değişime bakın...2,1 milyar azalıştan bu etkileri ayırıp, net değişime bakınca azalma 850 milyon usd...büyük bir değişim sayılmaz.

7 civarında dth larda çözülme duraklar, büyük ihtimal 7 altına inersek MB alım ihalelerine başlar...6,9-7 arası güzel bir dip yapabilir usdtl.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

anladığım bugün çıkmayacak borsamız...abd borsaları bu akşam yada yarın düzelmeye gitmesi gerekiyor....dostlar dikkatli olalım....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 172/1002 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •