çizer bu uyuz şimdi 167 ye kadar.
düşecek düşmesine de, bizi indirsin tepesinden diye uğraşıyor.
Arkadaşlar haftalık dth lara bakarken, manşete değil detaya bakın.
Veriden, parite etkisini ve ons altın değişimini ayıklayıp, net değişime bakın...2,1 milyar azalıştan bu etkileri ayırıp, net değişime bakınca azalma 850 milyon usd...büyük bir değişim sayılmaz.
7 civarında dth larda çözülme duraklar, büyük ihtimal 7 altına inersek MB alım ihalelerine başlar...6,9-7 arası güzel bir dip yapabilir usdtl.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Hahahaha doğru dersin hatalı yazdım bu kadar fevriyete gerenk yok ben temelciyim ama banka temelinden pek anlamam hep söylerim. Yine de hulk ve ykb taşıyorum bilmeden para kazanırız bakarsın iyi miSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Deniz43 çok güzel detaylı yazmış zaten pek değişiklik yok.
Uzun süre yataya bağlaması lazım dolaro ne yukarı ne aşağı o zaman hareket olabilir belki ama ona da kendi gücü yok taşıma paraya güvenmesi lazım.
Bu arada 165.xx tüm lonkler flatlenmis iş güç var bakamıyorum. Halk alım yazmıştım gelmiş. Akşam bakarız artık herkese bol kazançlar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anladığım bugün çıkmayacak borsamız...abd borsaları bu akşam yada yarın düzelmeye gitmesi gerekiyor....dostlar dikkatli olalım....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Yer İmleri