52 yi hacimle kırdı. 13 martta da genel kurul vermiş. Hayırlısı bakalım. Ytd
52 yi hacimle kırdı. 13 martta da genel kurul vermiş. Hayırlısı bakalım. Ytd
53,90 ı yukarı atması lazım, grafikte oluşan üçgeni muhtemelende yukarı kıracaktır.
Hareketini bilanço sonrasına bırakacağını sanmıyorum,
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Ay basindan deutsche city 400 bin oldu.bugun de tahminimce 100 bin ustu bunlara gidecek ben yarindan itibaren ekran izlemeyecegim.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Bir süredir satış da olan Vakıf Yatırım da tahtaya teşrif etmiş.Bugün diğer cimentolarda(cimsa,akcns) da bir yerinde duramama hareketleri var.Çimentonun kralı mübarek günleri, bir de endeksin düşüşte olduğu günleri çok sever.
Hayırlı cumalar cümleten.
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Geminin Kaptanı ,Kış uykusuna yattı galiba..
Arkadaşlar;Biriniz şu herife parmak atın da uyansın.Millet uzaya otoban yaptı,Kağıtları uçuyor.Biz 52 Numaralı Limandan bir türlü çıkıp da Okyanusa açılamadık..
dikkat dikkat
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Destek ata ata paramı bitirdim yahu. : ))
Allahtan önce goltas sonra erbos a uğrayıp gelmiştim. Ytd
Yer İmleri