Din tüm dünya toplumlarında vazgeçilemez bir hizmet kurumudur; bu kurumu bizdeki gibi devlet desteklemese özel bağışlarla dahi varlığını sürdürmekte ve ihtiyaç duyulmaktadır. Ben sadece dinlerdeki kafir münafık cihat-haclı seferleri zıtlıkları katliam söylemlerini kritik ediyorum. Teist ateist dinli dinsiz ateşe tapan puta tapan keskin çatışmacı ayrımcılığı değil, herkeste öyle böyle doğa yada dogma din ve allah inancı olduğu kanatindeyim (2 yıllık AÖF İlahiyat ve Arapça diplomam var); ukela kaprisli insan, aczini ve haddini bilmeli...

Sitenin sansürlemeye gerek görmediği (ancak talep ederse kullanmam) birkaç muğlak kelime ve arapça-türkçe anlamları: İbni-kahraman=Kahraman-oğlu-kahraman, İbnillah=Allah-oğlu/İsa/İnsanoğlu, İbnirospu=Raspa/hatun/oğlu.

8-10 yıl önce Kuşadası'da ikamet ederken yazları hemen hergün 3-4 saat molasız kulaçlı yüzüyordum. 25 yaşlarında bir delikanlı görmüş, benimle arkadaşlık etmek isteyip telefon numaramı istedi, verdim. Ancak sonra SMS mesajla cinsel tercihimi sorunca biraz pimpiriklenmekle beraber; fitness hatunlarla haftada aşırıya kaçmadan 1 saatlik beraberliğe hayır demediğimi; ancak asayiş berkemal çerçevesinde her türlü gay eşcinsel travesti ilişkilerine de, beni tacizkar rahatsız etmemeleri koşuluyla hoşgürüyle karşıladığımı belirttim. Gittikce asabileşen, taciz, tehdit, hakaret, küfür içeren SMS'ler gönderince; bu mesajları arşivlediğimi, kesmezse savcılığa şikayet edeceğimi bildirmeme rağmen, tamgaz devam etti. Hülasa, savcılık şikayetinde bulunup, karşılıklı SMS'lerimizi teslim ettim. Bu ibni-kahraman delikanlımız, kadın-erkek savcılar ve hakimlere de, beni neden sevmiyorsunuz bahanesiyle hakaretler yağdırınca, yüksek meblağlı para cezasına çarptırılmış; ödemeyince de savcılık, hapis talepli mahkeme kamu davası açmış.

Lütfen bahane arayıp uydurup, ona buna kişisel hakaret tehdit kışkırtma yapmayalım; benim genellemeyle felsefik (4 yıllık AÖF Felsefe diplomam var) içerikli yorumlarımı saptırmayalım. Kaldı ki bu sitelerin kurucu, denetçi, sansürcü organları var; yanlış yapanlar öncelikle bu mercilerin tarafsız müdahalesine başvurmalı, olmazsa kaymakamlık hakem heyetlerine şikayet edilmeli; daha da olmadı savcılık kamuyu rahatsızlık müşteki taraftarı olunmalıdır... kanatindeyim. Aksi takdirde, kişisel (teist ateist dinLİ dinSİZ ateşe/puta tapan vb) düşmanca katagorileştirmeyi tehdit ve hakaret addeder, kendim yazılı yorumları kanıt gösterip dava açarım. Ben kimsenin sayfasına gidip, beğenmediğim hususları, site yönetimine şikayet yerine, kişisel hakim-savcıymışcasına kişisel müdahil kaprislerine kendimi kaptırmıyorum. Gerekli addedersem anayasa ve hukuk çerçevesinde aleni şikayet ve dava kurumlarının kamusal muhakemesine sunuyorum.

BTCTR, ETHTR rekor üzere rekor kırıyor. GARAN, ISCTR gibi banka hisseleri yerlerde sürünürken SAHOL, KCHOL, (bilhassa) SASA (4 yıl önce 85Krş, 1 yıl önce 5TL iken şu aralar 32TL) çok ciddi yükselişler kaydediyor. Hatta DOHOL günsonu yarım saatini %4-5 zıplayışla kapadı. Ah nerde beni kayıracak bir danışman!..
Emeklilerin türkiye ve dünya hostel gezginci sportmen misyonunu teşviklemeyen, desteklemeyen, aksine engelleyen: Ey, şirk şirket organ organizma, aile okul işgören organizasyonu koşulmaz, yegane kalleş kadim külüstür yağ fıçısı bok çuvalı ossuruk tulumu hepobur kıyamet felahçısı tenezzülsüz nirvanacı kalleş fırıldak ibnirospu!.. Lanet olsun sana, allah belanı versin...
[https://github.com/mnihatyavas, https://mnihatyavas.wordpress.com/]