Sayfa 823/996 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yani almayı düşünüyorsan 8.5 dan değil, şimdi alınır %20 neredeyse aşağıdan alıyorsun o zaman almaktan çok daha iyi değil mi?

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Değerli kardeşim ben seni çok iyi anlıyorum da bir ters hareket,seni üç beş yıl geriye atıverir,ileri gideyim hızlı yol alayım derken sıkıntıya düşersin,yoksa çok iyi kazanıyorsan,benim finansal piyasalarda kimseye akıl verecek ne halim var ne de haddim.Çok kazanıyorsan elbet bildiğin yoldan devam et.Bu yüzde 20 işi bazen öyle olmuyor olağanüstü dönemlerde volatilite çok daha yüksek rakamlara gidiveriyor.Son düşüş seni aldatmasın bunun arkasında bence başka katakulliler var yakında anlarız,finans asla sadece finans değildir.Paranın sahipleri ne isterse o olur.Reis gitsin derlerse görürsün bak o swaplar,faiz artımları vs ne hale geliyor,iki günde ortalığı dağıtıverirler,bu son durum normal değil.

Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    Hangi eurobond?
    Çok uzun vadeliler,bir tane değil,birden fazla vadede var.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Torununuza bir şey bırakmak isteseniz yarın 100 bin dolarlık herhangi bir coin mi alırdınız ,50 bin dolarlık altın mı alırdınız.
    Altın tabiki, ama biz azınlıkta kalacağız bu gidişle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Altın tabiki, ama biz azınlıkta kalacağız bu gidişle

Belli olmaz sn egeli,yıllar önce hollanda da millet lale soğanı kağıdı stokluyordu,servetler soğana dayalı kağıtlarla el değiştiriyordu,şimdi gülüyoruz hayret yahu diyoruz di mi.

Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    fiyatı 47 bin dolar ama hisse senedi gibi düşünmeyin. alırken 1 bitcoin olarak değil 0.0001 ve katları da alınıyor. geniş bir kitlesi var. yani sadece 47 bin dolar ve katları parası olan alabiliyor diye bir olay yok.
    Kodu paylaşıyormusunuz. Benim bildiğim bitcoin bir kod.

O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yahu bu kadar adamız,bu kadar finans işine kafa yoruyoruz,baya da bilgili insanların yazılarını okuyorum forumda .Aranızda bitcoinle 100 dolarlık bir alışveriş yapan oldu mu.Bitcoin alanınız var mı.
    3 sene evvel bir miktar alıp xrp ye çevirmiştim,o zaman bir kaç borsa hacklenince vazgeçmiştim...

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Belli olmaz sn egeli,yıllar önce hollanda da millet lale soğanı kağıdı stokluyordu,servetler soğana dayalı kağıtlarla el değiştiriyordu,şimdi gülüyoruz hayret yahu diyoruz di mi.
    Çiftlik banktaki tosuncuk coin tesisi açmıştı. Bu günleri görse batmazdı sanırım. Bizde adama güldük adam haklı çıktı. Adamın vizyonu bizi aştı

https://m.youtube.com/watch?v=mHL6w1x1X0E

O egeli ben değilim

Neyse burada yazdıklarımı boşverin arkadaşlar ,emtia ve dolara güvenen yatırımcılar olarak uzun süredir terste kaldığımız bir realite tabi,gün borsacıların ve faizcilerin günü,bekleyelim bakalım neler olacak,şimdi ne desek boş.

Sayfa 823/996 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •