Sayfa 192/1002 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yonca saatlik bar sata dönmemesi için 10.13 üzerine atması gerek önümüzdeki saatten itibaren,
    Bu teknik dönüşü yapamazsa 9.95-9.80 önümüze gelebilir.
    9.70-9.50 diğer bantlar.

2. 1625 lönk 3/5

3. 50 hisselerinden biri kötü yakalanmıs acıga satıs yakalanmasının kalkmasına...

1 liradan 4 liraya gitmiş bir senede şimdi düş düş bitmez...

4. Gene dayak günüm geldi heralde 20 liği hazırladım masaya bıraktım pala çok ısrar etmicem yiyelim dayağı efendice oturalım

5.  Alıntı Originally Posted by gurme Yazıyı Oku
    Neden sürekli aynı mesajı atıyorsunuz? Sasa açığa satışla düşmüyor anladık. Ama mesela bende sasa yok burasıda sasa topiği değil. Yanlış anlamış olabilirim ama yoksa sasa mı pazarlıyorsunuz?

Yok doğru anlamışsınız, SASA pazarlıyorum ben aslında...

Amerikalıların deyimiyle '' you got me ''...

Oysa anlaşılmasın diye ben elimden geleni yapmıştım, ne yapalım sivri zekalılardan kaçılmıyor işte...

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Yok doğru anlamışsınız, SASA pazarlıyorum ben aslında...

Amerikalıların deyimiyle '' you got me ''...

Oysa anlaşılmasın diye ben elimden geleni yapmıştım, ne yapalım sivri zekalılardan kaçılmıyor işte...
    Çok yazıyorsun, ısrarla bir argümanı savunuyorsun..herkes senin gibi düşünmek zorunda mı, ya da herkesi ikna etmen mi lazım? yaz geç görüşünü...bu başlıktakilerin %90 ı kendi görüşünde ısrarcı olur, sen ne yazarsan yaz...boşa kürek çekme yani.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yahu acelen ne 1. günden mi 1 saat içinde mi taban olacağını sandın..
    İlla sasa da mı olacak..
    u50 deki diğer kağıtları da incelemek lazım..
    Biraz zaman ver bakalım neler olacak..

Belki ilginç gelecek ama, U30 dışında incelediğim, hakim olduğum ve işlem yaptığım tek tahta SASA...

Sizin, patron, balon, açığa satış yasağı gibi kriterlerinizin de neredeyse tamamına sahip...

Onun dışındaki kalan U50 tahtalarına birşey diyemem, hakim olmadığım, işlem yapmadığım tahtalar hakkında yorum yapmam genelde...

Sabah sn ABKA ya da yazdım, SASA özelinde 2-3 ay gözlemleyelim, ne oluyor hep beraber görelim...

8. nuri sat sinyali geldi demiş...

Sayfa 192/1002 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •