Sayfa 196/1002 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    15 şubat sanırım

Şirketimizin 01.01.2020 – 31.12.2020 hesap dönemine ilişkin yıllık finansal tablolarının 15 Şubat 2021 tarihinde kamuya açıklanması planlanmaktadır.
    İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şimdi oldu tşkl , kolay gelsin.

2. sayın ABKA
    sanki 151.700 lerde kuvvetli destek var gibi bir gönderiniz oldu 1 saat kadar önce...inceleyim dedim rakam ve destek nedenini(bendeki destek 152.600 de)...inceleyip bendeki desteği resmedeyim derken gönderiniz silinmiş. silinme nedenini öğrenmek isterim...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

3. Bist30 açık geldiğinde içine etmişlerdi, bist 50ye açık geldi, gene Bist30 un içine ettiler, ne iş anlamadım.
    Ben iyiden iyiye bist 100 ve Bist30 aynı olacakmış gibi hissetmeye başladım, bu ne la...
    Bist30 lokomotif olmalı ama Lokomotif linkten hariç herşey yapar oldu son 1 ayda

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Viobu bıraktım kafam çok rahat hiç stresi yok, hisselerde sat - al devam
    Yonca aldın bugun limondan fazla kazandınki keyiflisin

5. Evet sasa short.. uyarmıştık...

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Son Dakika

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yavuz'dan korkutan mutasyonlu virüs açıklaması!

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz,
    Türkiye'de ağırlıkla İngiltere varyantının görüldüğünü açıkladı.
    Yavuz, İngiltere mutasyonunun bulaşma hızının yüksek olduğu için endişe yarattığını belirterek
    "Mevcut kısıtlamalara devam etmek zorundayız. Buna rağmen bu varyant ülkemizde de baskın hale gelirse, bu önlemleri de artırmamız gerekebilir. Okulların tamamen açılmasını bu nedenle ötelenecek” dedi.

7. Garan 10 altında kademeli alıcıyım demiştim.. topluyoruz şükür..9.89 lara kadar yığdık emri..
    Alabildiğimizi aldık

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Matriks halka arz için başvuru yapmış. Max talep yollarım... Ver verebildiğin kadar pala
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Sayfa 196/1002 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •