Temettü rakamını t.traktör le karşılaştırdıgımda düşük buldum , net 18 , 19 gibi verir diye düşünüyordum hayırlı olsun.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Otokar daha evvelde temettüye rağmen bedelsiz yapmıştı. Bende bu sene yapmaz diye düşünüyordum, fakat bu bilançodan sonra belki mümkün olabilir.
IVECO ile yapılması karar verilen işbirliği 26.02.2020'den itibaren dış basında görülmeye başlamıştı. Bu konuda son durum nedir?. Bilhassa yapılması gereken ek yatırıma kim ne kadar katkıda bulunacak? Amortismanı ne kadar sürer? Bilginiz varmı acaba?
Ankara BB'sinin ihalesinde şansımız nedir?. Bilhassa (belli sebeplerden dolayı) BMC'ye göre.
Savunma Sanayine katkı konusunda Otokar'ın yanı sıra borsadakilerin yanı sıra borsada olmayan kurluşlar ilede verimli çalışmalarımız var ve bundan mutluluk duyuyoruz. Bunun dışında imkanlar dahilinde TSK Güçlendirme Vakfı'nada destek olmaya çalışıyoruz.
2005 'ten beri devamlı IDEF fuarları takip eden birisi olarak, her iki senede bir gelişmeleri, gelinen yeri görmek, tek kelime ile gurur verici.
Traktör bu yılki karından daha fazlasını dağıtıyor geçmiş yıl karından da ekleyerek. Otokar bu yılla birlikte 3. yılı karlar kasada kalıyor. Büyüyen şirketlerde karın bi kısmının kasada kalması her daim iyidir bence. Maliyet düşük olunca biz memnun kaldık açıkçası. Yüksek maliyetli arkadaşları memnun etmeyebilir. Zaten temettü yıllar geçtikçe anlam kazanıyor. 6 yıldır portfoyde temettüler yeni yeni tatmin etmeye başladı. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Türk traktör geçmiş yıl karından da temettü eklemiş traktörün yabacı ortağı var yatırımları yok gibi bir şey borç durumu da çok iyi
otokar da yabancı ortak yok hala yatırımları var yatırımlarına göre biraz borç var yine de karın 3 de 2 sini temettü olarak dağıtıyor
yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri