Originally Posted by
NOMURA
Sayın monaroza, mert yılmaz tradingview sorusuna "Arkadaşlar herşeyin açıklaması yapılır, inşallah, bugüne kadar güzel haberler verdik, sizleri memnun edecek haberler verdik. Bundan sonrada öyle devam etmeyi umuyoruz" şeklinde cevap verdi.
İnfo üzerinden yabancı hisse alabilecek miyiz sorusuna da "çok yakın zamanda alabileceksiniz" şeklinde cevap verdi.
Çok teşekkür ederim.
Harika haberler.
Yurt dışı işi TradingView ile birleşirse acayip çarpan olur. TradingView’de işlem yapılamayacak piyasa yok. Ayrıca oradaki kullanıcı potansiyelini de düşünürsek...
Görüyorsunuz değil mi saçma sapan bir gy gideri algısıyla birçok arkadaşımızın malını 2 günde ellerinden aldılar. O gece Twitter’da çok mücadele ettim. Buraya da yazdım. Ama birçok kişi döküldü.
Arkasından arka arkaya olumlu haberler düştü ve şimdi algı bambaşka bir hale geldi.
Demek istediğim sakin kalmak, rasyonel davranmak ve doğru analizler yapmak gerek.
Bilenler bilir 2020 Mayıs ayından beri buraya yazıyorum. O günden beri ne bedireler ne stresler atlattık.
Meyveyi yemenin zamanı geliyor. İşler yolunda oldukça ihtiyacımız olan tek şey sabır dostlar
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar
Yer İmleri