Sayfa 215/1002 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Viop-XXXI

sn fqc77 yanlış anlamayında tecrübeli bir oyuncu olarak mümkünse önümüzdeki hafta piyasa düşüncenizi öğrenmek istiyorum. akıl akıl dan üstündür derler. belkide yanıldığımız bazı noktaları görme şansımız olur diye düşündüm. teşekkürler
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. Ne senin actigin pozisyon ne kazancin nede pozisyon buyuklugu umrumda bile degil!!!
    Bir kisi sana su soruyu sormus 1624 den acilan shortlar 900 puan karli nasil kapanir diye cunku sen kendin bu sekilde yazmissin.
    benimde gozume carpti bende ayni soruyu sordum
    simdi burada art niyet nerede ?
    Yeniden yazayim 1624 ort shortlari bugun 900 puan karli kapatman icin hangi seviyeyi gormesi gerekiyor ? gordumu ? gormedi ise nasil kapandi?? >> Soru cok basit

Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    1624.50 ört xxxx shortlar 900 puan kar ile kapatıldı,xxx
     Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    Okumama bile gerek yok son açtıklarımı 1612.00 de kapatmıştım,1611 maliyetliydi küçük zararla kol kesmiştim
    Yüklü pozlar dikkat çektiği için yazmadım 1 haftadır,son 900 karlı olan pozu yazmadım buraya açtığımı arama bulamazsın
    Son 1 ayda kazandığımı ispat ederim 500.000 TL iddiaya girelim aksini iddaa edebiliyorsan,edemezsin çünkü kim olduğumu bilmiyorsun
    İnsanlkl olarak arada yazıyoruz değerli insanlar analistler iyi niyetli para kazanma amaçlı giren acemiler birde maalesef kulp takmaya çalışan sekin gibi art niyetliler var,hayatta üzüm yemeyi öğrenemezaen bağcıyı dövücem derken dayağj yersin yaradanın güzel kulu...
    Kulağına küpe olsun
    Ytd
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Var kardeşim yazdık o kadar ...
    Garan toplarım dedim sen uyurken [emoji16][emoji16][emoji16]
    Endeks poz yok..
    Gbmd aksen krgyo aksgyo ipeke kozaa dmsas...
    Sen uyurken biz çalışıyoruz..babalar gibi boğayım..
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Poz var mı poz? Pozun varsa yaz yoksa bilok
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    1 ay içinde sonra görüşürüz sayın kadir
    1 ay içinde görüşür müyüz siz beni anlamadınız galiba, bakın ne diyorum, yükselmez demiyorum bedava verseler almam diyorum, o hisselerin ne mal olduğunu çok iyi biliyorum, çok şükür o tarz hiç bir hissede çarpılmadım ama çarpılan çokkkkk insan biliyorum. işte ondan mütevellit isterse uzaya kadar fiyatları çıksın yine almam yine almam.. onların tek amacı ky üzerinden geçim sağlamaktır, neyse konumuz saçma sapan ky soyan hisseler değil.

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

1 deki hareket 2 de zayıflar, 3 te güçlenir,

( konu takibi için bkz önceki gönderiler)
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

kırmızı noktalı küçük üçgen bir süre sonra mavi noktalı büyük üçgene ve oda beyaz oklar yönünde hareketle sıkışma alanına nihayetinde son verecek
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sabah sabah okuduklarım.../

İşte 2021'de %20 Borsa Çöküşü Beklemenizin Nedeni
    https://www.fool.com/investing/2021/...crash-in-2021/

Hussman,sadece tarihsel normlara dönebilmek için hisse senedi fiyatlarının yüzde 65 ila 70 düşmesi gerektiğine inanıyor ...
    https://www.hussmanfunds.com/comment/mc210201/

Borsa çökmek üzere mi?
    https://www.forbes.com/sites/jonatha...h=5685542071de

Günlük hisse senedi alım satımıyla nasıl bir milyon dolar kazanabileceklerini gösteren
    YouTube'daki çocuk videoları yüzbinlerce görüntüleme alıyor .

https://www.youtube.com/watch?v=jsDab0sV4_w&t=15s

33 günde ABD borsa üçtebirini kaybetmişti,geçen sene..!Hatırlatıyorlar..

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ne senin actigin pozisyon ne kazancin nede pozisyon buyuklugu umrumda bile degil!!!
    Bir kisi sana su soruyu sormus 1624 den acilan shortlar 900 puan karli nasil kapanir diye cunku sen kendin bu sekilde yazmissin.
    benimde gozume carpti bende ayni soruyu sordum
    simdi burada art niyet nerede ?
    Yeniden yazayim 1624 ort shortlari bugun 900 puan karli kapatman icin hangi seviyeyi gormesi gerekiyor ? gordumu ? gormedi ise nasil kapandi?? >> Soru cok basit
    Cevabı yazılmış 1633 DEN(açarken yazmamıştım) açtıklarım 1624 DEN kapanmıştır,amaç burada yaptığım karı yazmak değil,ağırlığımı azalttığımı spota portföyü kaydırdığımı söylemek,çünkü çok sert hareketler olacak,157 üzerinde çıkışında çok uzun aylar süreceğini zannetmiyorum,bankalarda mal aldılar,son 10 gündür özellikle garan da ,belki kanal istanbul belki ekonomi reformu belki not artırımı,belki biden teşvik paketi üzerine bizimkilerin thyao ya teşviki gibi hareketlerle yukarı sürüp mal satacaklar,adamlar askıda kaldı veremiyorlar aşağı yönlü momentum yok ama yukarı yönlü de çok güç var demiyorum,157-158 e doğru yine sürüne sürüne gidip haberlerle uzun barlar olur malı servis ederler diyorum,1699(Karlofça) endeks için zirve beklentim,2013 de 93 geldiğimizde 100 olacak diye itelediler millete,1699-1190 hareketi olur 2021 Mayıs ile 2022 Mayıs arasında,çünkü 2021 Eylül-ekim gibi erken seçim kararı alınıp,2022 baharında seçim olacağını düşünüyorum,seçimlerden 9 ay önce sert satış başlar ve öncesinde de ralli olmuştur,erken seçim olması ülke yararına,çünkü 2023 de seçimde reise kazandırmazlar 100 yıl anlaşmalarında zayıf kalıcaz,eğer bir sıkıntı çıkacaksa (iç karışıklık çıkarmak ister yurtdışı)en azından müdahale edecek zaman olmalı,
    Ytd

Sayfa 215/1002 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •