Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
Fon işi son bir aydır beni bayağı yormaya başladı, ppf zaten günlükler kadar veya biraz altı getiriyor, özel borçlanmalar da hemen hemen aynı şekilde, fon sepetleri ve katılımlar bir ileri bir geri yerinde sayıyor, emtia fonlar desen kendisini almak daha mantıklı zaten altın ve gümüşün bir getirisi kalmadı, yabancı hisse fonları doların düşüşünden etkileniyor sürekli eksideyim, yerli hisse fonları da borsadaki çıkıştan dolayı risk alıp yüksek miktarda giremiyorum. Ayrıca eski getirileri kalmadı gibi görünüyor.
Bu durumda ya tamamen fonlardan çıkıp mevduat ve düştükçe döviz almak mı mantıklı yoksa düştükçe yerli ve yabancı hisse fonlarını almaya devam etmek mi? kararsız kaldım çoğumuz için aynı sorun geçerli sanırım.
Kisa vadeci degilseniz hsyf lerden şaşmayın derim naçizane...onlardan da 3 ayrı hsyf ye bölün..
Kısa vadeci iseniz %75 borçlanma araçları fonu alıp % 25 ile gözünüze kestirdiğiniz hisselerle trade edin diyebilirim.
Ama risk analizinizi en iyi kendiniz yorumlarsınız...Dövizi falan boşverin 2021 ve 2022 için.. limite bolluğu çok fazla zaten.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.