isim farketmez. sorun A veya B partisi değil. sorun halk.
biri twitterda yazmıştı. "siz bu halkın cahilliğini çok hafife alıyorsunuz."
ABD biden fişi çekip mal varlığı dahil git artık demeden gitmez. Belki şuan bile mesajı almış olabilir. Bir daha aday olmayacağım demiş de olabilir. Kalan sürede yeterince yıprat bize bu ülkeyi metastaz halde devretme karşısında kalan sürede kalabilirsin de denmiş olabilir. Ha ABD ab git dedi. Ben gitmem dedi metastaz halde bile olmak için yıllar alacak. Dahi biri gelir o da kaç yy.da bir bu kadar hengameyi atlatip parti kuracak güce ulaşacak .
Valla ben çok gördüm,ellerim kırılsın diyeni de,mahçup mahçup seçim zamanı gelsin kararsızım falan diyeni de,bence akp gidici,o kesin gibi.Şimdi pek inanılır gelmiyor ama 25 yıllık belediyeler de akp nin elinden alınıverdi.Hem de o kadar numaraya desteğe rağmen.Yıldırım seçimi kazandık bile dedi,zafer afişleri hazırlanmıştı,aslında çok az bir fark vardı ilk turda,chp o direnişi örgütlülüğü nasıl becerdi,madem bu kadar örgütlüydünüz mansurun ankara seçiminde neden direnmediniz,ince seçim gecesi nerdeydi falan,herşeyin zamanı var.
Şimdi seçim olacak diyelim RTE de seçim kaybetmek istemiyor. ikinci bir plan mutlaka olur. Bu seçimi iptal ettirecek sadece onların bilip planladığı maddi bir hata mutlaka olur. YSK AYM artık %100 garanti.
Dünya borsalarında son durum
Patladığında ay dan bile görülür 🔫💣🚀
İşler halka hiç bir zaman kalmaz sn şahingönül önce alt yapı hazırlanır,psikoloji hazırlanır,bu ülkede evren bile alkışlandı.Şimdi de akp nin gidişi için her şey hazırlanıyor,ben pek çok emare gördüm.Babacan ve davutoğlu parti kurdu ya o iş bitti.Reis gitmeyecek olsa kuramazlardı,kurmalarına izin verilmezdi.
Feto darbeyi RTE ye yapmadı direk bize yaptı. Onun sayesinde adam kimsenin ulaşamayacağı bir güce ulaştı. Cumhuriyet de kırıntı bile kalmadı.
Yer İmleri